A környezettemnek meg mi baja van velem? Tényleg beteges vagyok?
Nekem volt egy álmom, amit elkezdtem megvalósítani, pedig mindenki vissza akart húzni és még a mai napig vissza akarnak húzni.
Azt hiszik, hogy ha nekik nem ment másképp, majd nekem sem fog. :)
Pedig de. ;)
Csatlakozom a többiekhez, Te csinálod jól, még csak nem is fanatikusan törekedsz a tökélyre, nem zavarsz másokat, épp csak a saját életeden javítasz... Nem értem, mi bajuk van, de a családi beszólások szánalmasak, jajjjj... Én is cukor nélkül iszom a kávét és hurcolászom az ételt :D Az én rokonaim jó fejek, nem kötnek bele.
Raadásul magad miatt gyúrsz. Tökéletes. A barátnődnek nem tudom, mi a baja, ha ő is jól néz ki, bár biztos van ilyen ízlés, de most Te add fel a saját elképzeléseidet a saját testedről? Az elég beteg lenne.
Fel a fejjel, sok ember belefut ilyenekbe, ez van, a többi embernek sokszor az se tetszik, ha jó irányba mész... A fő, hogy csináld végig, amit akarsz. Sok sikert!
Jobb vagy náluk, ha ügyes vagy pár embert körülötted meg is változtathatsz. Nehéz lesz és nem biztos hogy megéri a munkát hogy magaddal rántsd őket. Ezt neked kell mérlegelni.
A többség viszont maradni fog az alsóbb szinten.
Viszont tovább kell menni, ha nem testileg akkor anyagilag vagy szellemileg.
Nagyon jó úton haladsz, feldobtad az estémet. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!