Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Véleményetek szerint ez már...

Véleményetek szerint ez már beteges?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szóval próbálok mindig többet csinálni mint ami megy. Futásnál nagyjából úgy szokott, lenni hogy elhatározom hogy meddig fogok futni. Utána nem állok meg futok tovább megint ki tűtök egy célt hogy csak addig. Utána mondogatom magamba csak még egy kicsit. Kb akkor állok meg ha már nagyon fáj az oldalam vagy már szinte össze esek. Súlyos edzésnél is kb ugyan ezt csinálom. Mostanában legalább napi 3-4x meg nézem magam a tükörben hogy mennyit fejlődtem. Nem azért nézem hogy húú de szép vagyok...Látom magamon a fejlődést erőben és látszatban is. Környezettem szerint nagyon sokat fogytam. 3-4 hónapja csinálok súlyzós edzést, előtte is sportoltam fociztam és fegyencedzést csináltam.

2015. aug. 19. 20:37
 1/8 A kérdező kommentje:
tűzők*
2015. aug. 19. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a sportos életmód hátrányokkal járna. Vigyél be megfelelő mennyiségű, minőségű ételt edzés után, hogy a szervezeted fel tudjon töltődni. :D
2015. aug. 19. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem eggyáltalán nem beteges, szereted megkeresni a határaidat(ami egy jó dolog), de csak addig csináld amig nem érzed rosszul magadat utána ajánlatos leálni mert ha túlerölteted magad az már megárthat.
2015. aug. 19. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
A fogyatékos átlagember szerint ez beteges, én ezt sportnak hívom. Nem az a sportolás, hogy mozgunk kicsit, de aztán nem visszük ám túlzásba nehogy elérjük a céljainkat.
2015. aug. 19. 21:18
 5/8 *Glissade* ***** válasza:
Nem beteges!
2015. aug. 19. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
ez nem beteges, csak retardált vagy. utálom az ilyen embereket akik azért irnak ki ilyet, hogy dicsérgessék, hogy "jaj hát nagyon ügyes vagy mindenkinek ezt kéne csinálni" hagyd abba a sportot inkább.
2015. aug. 20. 00:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem beteges, ha sportolói felfogás. Te belül is sportoló vagy, próbálod átlépni a , hogy folyamatosan fejlődni tudjál. El kéne menned versenyszerűen sportolni, és most nem fitness-re gondolok, az erőnléti sportok kifejezetten jók lennének neked, élveznéd, ezzel a felfogással még sikereid is lennének.
2015. aug. 20. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:

"A fogyatékos átlagember szerint ez beteges, én ezt sportnak hívom. Nem az a sportolás, hogy mozgunk kicsit, de aztán nem visszük ám túlzásba nehogy elérjük a céljainkat."

Azért ez a felfogás is érdekes.Ennyi erővel aki addig edz,hogy már fáj neki,meg majd összeesik,az ugyanúgy lehet egy fogyatékos átlagos kisebbségi komplexusos,mert kinek akar ennyire bizonyítani,és mit?

Kérdező,ezzel most nem téged akarlak leszólni,tudom,hogy nem vagyunk egyformák,csak szerintem fölösleges így edzeni.Én a középútra szavazok,nem a teljesítménykényszer a fontos,a testnek sem egészséges a túlerőltetés,izmosabb sem leszel tőle.

2015. aug. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!