Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az már beteg Aki Fiu és annyira Szerelmes a lányba h már szó szerint bőg érte szakitáskor h ne hadja el, És azt mondja h csak ő kell neki senki más, és h nemtudja elképzelni h mi lessz vele nélküle?
Hát sztem inkább örüljön h volt barátnője és pont az akit szeretett.
Mi lenne ha az a fiú olyan lányt szeretne aki sose érdekelte őt? Felakasztaná magát vagy mi?
Hát én is csináltam hasonlót, de a tapasztalatom alapján ez inkább elijeszti lányt. A srác részéről az lenne az okos, ha visszavenne. Kell, hogy úgy érezze mindkét fél, hogy harcolhat a másikért, vagy nem automatán az övé, bármi is legyen. A legjobb nyilván ha egyenlő mértékben szeretik egymást.
Talán az a baj, hogy ilyenkor, aki azért ennyire nem érez így akár bűntudatot is kezdhet érezni amiatt, hogy ő valójában nem érez ennyire mély szerelmet, és ilyenkor már nem a szerelem miatt lesz vele, hanem bűntudat, "nem akarom megbántatni", sajnálat/együttérzés miatt.
És szerintem ez mindkét fél számára megalázó lehet, és a negatív érzelmi tartományba viheti a dolgot. Amíg úgy érzed, hogy tudod szeretni, addig jó.
Volt olyan, hogy elvette az eszem a szerelem, és túl sokat, túl hamar borítottam a másikra, igen. Most már máshogy csinálnám, bár tudod, olyan sokszor nem történik meg az emberrel a fülig szerelem, hogy naponta tudja ezt gyakorolni, szóval csak remélem, hogy sokkal jobban fogom csinálni legközelebb. Az a helyzet, hogy az érzéseinkért is mi felelünk.
A túl nagy egyensúlyhiányt nem találom jónak érzelmi szempontból sem. Esetleg nem ártana talán elképzelned, hogy miket szeretnél a másikban, hogy legyen egy képed. Utána mára könnyebb tisztán látni. A kölcsönös csodálat és tisztelet viszont elengedhetetlen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!