Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sracok ez nem beteges?

Sracok ez nem beteges?

Figyelt kérdés

naszoval lejarok terembe gyurni...ha nincs motivaciom en nem nezek ferfiakrol szolo videokat s ahogy nyomjak ott a gyakorlatokat...de viszont ha tenyleg motivalatlan vagyok

felmegyek erre az oldalra

[link]

s van,h a terembe telorol mikor nem birok nincs kedvem nyomni a sulyokat s ezektol a lanyoktol eskuszom megjon a motivaciom...nemtudom miert...de arra gondolok,h Istenem ha egy lanynak sikerul akkor nekemis fog... + mindig az exem jut eszembe egy egy ilyen kepnel tokeletes teste volt minden szep aranyos kocka has...a mostani picit jobban odafigyelhetne az alakjara nemtudom...md1 arra akarok kilyukadni,h veletek is van ilyen,h egy szep notol megjon a motivaciotok?

2014. szept. 12. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Megjön a motiváció, de nem a gyúráshoz.:)
2014. szept. 12. 13:18
 2/12 HarciCsiga ***** válasza:
100%
tesztoszteron boosternek biztosan jó :D
2014. szept. 12. 13:20
 3/12 A kérdező kommentje:
elso valaszolo,jo valasz! :-))
2014. szept. 12. 13:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Sanyi beindult :) :D
2014. szept. 12. 13:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok :D Szívesebben nézek fitnesszlánykákat, mint fitnesszurakat. Sőt, a férfi testépítők teljesen hidegen hagynak, nem motiválódom tőlük.
2014. szept. 12. 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem beteges. Téged egy kép, engem pedig 1 videó motivál. Nekem ez a videó van a telkómon. Fél évvel ezelőtt láttam először ezt a videót és nálam a súlyzós edzés az Isten. De rájöttem hogy mi hiányzik. A hajlékonyság. A csaj a klipben annyira könnyed, laza és hajlékony hogy azóta rengeteget nyújtok és majdnem megcsinálom a spárgát. Balerina nem lesz belőlem a kopasz fejemmel az biztos :) De mint nálad egy kép nálam ez a klip, segít célon tartani az agyamat.

https://www.youtube.com/watch?v=SU-tpNPoNmg

2014. szept. 12. 14:04
 7/12 A kérdező kommentje:
:D jo tudni,h masok is vannak igy...mar kezdtem aggodni,h mi a fene utott belem
2014. szept. 12. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Számít, hogy beteges-e?
2014. szept. 12. 17:29
 9/12 A kérdező kommentje:
nem...ugyis tovabb nezem oket :-))
2014. szept. 12. 19:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Ej ma szépen kaszáltam :)

[link]

közbe a 4es is nyert 1-0 ra :D 8ast meg nem várom meg így 132ezer+ :)

2014. szept. 12. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!