Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Srácok! Az gáz, ha ropog a...

Klanwarrior kérdése:

Srácok! Az gáz, ha ropog a könyökem ahogy végzem a gyakorlatokat? Kis súlynál is!

Figyelt kérdés
Pattog a bal könyökömben egy ín, vagy nem is tudom, micsoda, ott a könyököm alsó részén. Az az a pont, ahol ha bevágjuk, lezsibbad a karunk. És nekem ott valahogy fekvenyomás és fekvőtámasz közben is ki-be pattog az az ín, ami nem fáj, viszont kb 2 hete kezdte, nem tudom, ez normális-e. Pár hete edzek rendesebben, nem tudom, hogy megerőltetéstől van-e. Valaki tapasztalt már ilyet?

2014. aug. 19. 14:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Bemelegítessz előtte rendesen? Érdemes lenne valamilyen izületvédőt szedned.
2014. aug. 19. 14:56
 2/18 A kérdező kommentje:

Bemelegítek, még de alapjáraton is ropog már, ahogy kinyújtom a kezem, pedig egyáltalán nem fáj. El fogok kezdeni szedni egy ízületvédőt, köszönöm! :)

Glükozamin-HCL 1000mg

Kondroitin szulfát 300mg

MSM 500mg

Zöldkagyló kivonat: 500mg

Elég bele? + pihentetem valamennyire.

2014. aug. 19. 14:58
 3/18 anonim ***** válasza:

Omega3 zsírsavat eszel eleget?

Az fontosabb mint az ízületvédő ("beolajozza a porcokat").

Amúgy ízületvédő helyett próbáld ki az étkezési zselatint, korábban én is ízületvédőket szedtem, de áttértem rá, nekem bevált.

20 grammos tasak kb. 100 Ft és 4 napig elég.

2014. aug. 19. 15:03
 4/18 A kérdező kommentje:

[link] <-- ezt szedem 2 napja, napi 2 szemet szóval még nem lehet érezni az ilyen fokú hatását :/

Kollégista vagyok, így most a zselatint hanyagolom, viszont majd még ha lehetőségem lesz rá, teszek egy próbát, köszi! :)

2014. aug. 19. 15:19
 5/18 anonim ***** válasza:
Amióta élek fülem farkam ropog de nem tud érdekelni. :D
2014. aug. 19. 15:37
 6/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy milyen mértékű a baj :D

Egy helyen, egy helyzetben roppan, de nem az ízületem, hanem egy ín ugrál oda-vissza :o

Tapasztaltatok ilyesmit?

2014. aug. 22. 11:07
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem csak simán roppan. Vigyázz rá, mert ha öreg leszel majd megbánod, hogy nem figyeltél rá.
2014. aug. 23. 13:23
 8/18 A kérdező kommentje:
Nekem meg ugrál oda-vissza az ínszalag.. Nem tudom, mi a baja, figyelek rá, nem edzem egy ideje, pihentetem, próbálom tornáztatni+ szedek ízületvédőt. Semmi változás közel 2 hét alatt sem, mert kb azóta áll fenn a probléma.
2014. aug. 23. 13:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha egy hónap múlva is fenáll a próbléma (izület védő szedése mellett) akkor menj el orvoshoz szerintem.
2014. aug. 23. 16:43
 10/18 A kérdező kommentje:
Mivel anyumnak is gondja lett a könyökével(többször is bevágta a szép támlájába, mert pont oda esik neki, és talán el is repedt, mert nagyon fájtatja), jövő hét szerdán megyek vele én is megnézetni a könyökömet :D Érdekes lesz, anya-fia, mind2 a könyökét jött megnézetni :p
2014. aug. 23. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!