Srácok! Az gáz, ha ropog a könyökem ahogy végzem a gyakorlatokat? Kis súlynál is!
Nah, voltunk a dokinál. Jó fej volt nagyon!
Azt mondta, hogy ugye az ínszalagom ugrál át a könyököm belső felénél lévő kis csonton, és hogy ez alkati dolog, ki mennyire hajlamos rá. Dehát nekem alapból gyengék az ízületeim, szinte minden felmenőm küzd ízületi problémákkal, tehát várható volt. Azt ajánlotta, hogy inkább maradjak a saját testsúlyos edzésnél, mert a saját testsúlyomat biztosan elbírja, viszont ha súlyzós edzést végzek, nekem kell éreznem, hogy mennyit bírok, ne erőltessem túl, mert komoly bajok lehetnek belőle.
Maga a pattogás nem gond. Meg is nyugodtam, ma már edzettem is, amolyan rehab edzés,1 hónapig nem nagyon
edzettem, szóval most kezdek könnyebb gyakorlatokkal, a fegyencedzés c. könyv lépéseivel, az talán még erősíteni is tudna a könyökömön!
Mindenesetre nagyon szépen köszönök minden hozzászólást! :D
Akinek ilyen problémája van: Minden oké, 3 éve testépítek probléma nélkül.:)
Nem akadályoz semmiben, nem is veszem észre, maximum kicsit megijed a spotter kézisúlyzós nyomásnál, mikor a könyökömet támasztja. :'D
Szia!
Nekem a jobb könyökömön kattan át ide-oda az ínszalag, gátol a dolgokban, nem fáj, de nagyon zavaró érzés, évek óta, amúgy meg szinte mindenem ropog, de mondták hogy ha nem fáj, akkor van ilyen alkat hogy így ropognak a dolgok. :D De ez a kattogás ez elmúlhatna, próbálkoztam különböző szögekben néha egy-két szögben nem is csinálja, meg ha leszorítom, de az is eléggé kényelmetlen. Igazán hervasztó... ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!