Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a kedvenc teljestest...

Mi a kedvenc teljestest edzéstervetek?

Figyelt kérdés

Sablonkérdés, tudom. :) De szeretnék belekezdeni a teljestest edzésbe, ezért gondoltam megkérdezem, hogy ki hogyan csinálja. Én ezt láttam a legjobbnak, de kíváncsi vagyok arra is, ami nektek bevált!

Guggolás 3x10-12

Felhúzás 3x10-12

Fekvenyomás 3x10-12

Vállból nyomás (egykezessel) 3x10-12

Bicepsz franciarúddal állva 3x10-12

Tolódzkodás 3x10-12

Vádli gépen 3x10-12

2015. dec. 27. 00:38
1 2 3 4
 21/31 Cortez70 ***** válasza:
Mert ez így van. Ha kinéznél valahogy, akkor tennél képet. Ilyen egyszerű ez kisgyerek.
2015. dec. 28. 13:58
 22/31 anonim ***** válasza:
Annyit tudott a pajtasod hozzatenni a teljes test edzeshez, hogy kivenne azta gyakorlatot ami a legjobban megdolgoztatja a teljes testet. Es te beallsz moge. Ezzel csak magadat minosited. Es raadasul azt hiszed, hogy ez attol lesz igaz, hogy 3 centivel nagyobb a karod. Gratulalok.
2015. dec. 28. 14:04
 23/31 Cortez70 ***** válasza:
De az minőségi 3 centi + nem csak a kar számít.:)
2015. dec. 28. 14:05
 24/31 anonim ***** válasza:

Na látom itt súlyos damage controllra van szükség, mert az agyatlan trollkodás elhatalmasodott.

Gyors megjegyzés az elején.

te itt semmit nem közvetítettél. Se tényeket, se ötletet, se tervet. Te csak berobbantál ide, és fikáztál mindent, és mindenkit mindennemű mögöttes tartalom nélkül. Annyit hogy "ez szr" bárki be tud nyögni töki, te kb ennyivel érted el az offolást. Taps, jár a keksz.

"Persze felhuzas helyett dontott torzsu evezes. Fekvenyomas helyett meg menjen fel ora hullahopp karika nem?

Gondolom te osztottal edzettel mindig biztos jo edzesterved van de akkor teljes testre minek adsz tanacsot? Foleg ilyet, hogy a felhuzast cserelje le.

En tudom, hogy nincs legjobb edzesterv de ennel csak jobbak vannak."

Felhúzás, és guggolás egy edzésben erősen leterheli az alsóhátad, és még egy megfelelő mobilitással rendelkező egyénnek is csak a sérülésveszélyt növeli. Lábra van guggolás, derekad, törzsed is edzi, a döntött törzsű evezés, pedig tökéletes hátedzésre, és elég összetett gyakorlat, hogy illjen egy ilyen edzéstervbe. Itt minden edzésen nehéz súlyos gyakorlatokról van szó, itt nincs deload.

Örülök hogy ilyen jól ismersz, tudod az edzéstervemet, mesélj még kérlek hogy szoktam edzeni! Ritkán van lehetőségem hogy random netmarci megmondja hogy ÉN mit csinálok, és ÉN mit hogy gondolok. Ja bocs nem, telivan a net a hozzád hasonló agyatlan selejttel.

"Baromsagot irtal de keptelen vagy beismerni mert vegtelen az egod ezt mar nem magyarazod ki sertegetessel mar nem az ovodaban vagyunk ahol eleg egy "az en apukam erosebb mint a tied" beszolas."

Baromságot? Mesélj már. Ja hogy semmi tény nincs a kezedben, csak az hogy SZERINTED, a te kis szaros véleményed szerint jobb ha felhúz. Hát bocsi, én ezt csak lazán kiröhögöm :D

Nem, nem az oviban vagyunk, de ismerem a fajtád. Süt rólad az unintelligencia, és nem mindig van türelmem hogy leüljek egy buta trollal, és elmagyarázzam neki, hogy buta gci vagy, ülj a sarokba légyszi. Te szimplán valami oknál fogva egy madcow fanboy vagy. És a fanboy-ok tulajdonsága, hogy agy nélkül hirdetik a felsőbbrendűségüket mondvacsinált okokkal.

Olyan lényegtelen baromságon indítassz komment háborút amit még életemben nem láttam. Érted: egy nyomorult gyakorlaton nekiáll bármi nemű tény nélkül okoskodni az élettelen kiscsávó. Csak mert NEKI az a VÉLEMÉNYE hogy jobb a felhúzás. Nah hát komolyan mondom gratulálok. Biztos ezen múlik aztán hogy mennyi izmot növeszt. Felhúzással menne havi 5 kiló is szerintem.

DE! Tegyük félre hogy milyen szánalmasan röhely témán pörögsz.

Csak beszéljünk róla 1 percet:

említetted hogy a MADCOW A LEGJOOOOOOOB. Oké. Legyen. Felejtsük el hogy nincs legjobb edzésterv (amit te is leírtál önmagadnak ellentmondva FAIL). Felejtsük el, hogy a különböző edzéstervek különböző célokkal jöttek létre.

Lássuk!

Egyrészt a madcow egy középhaladó edzésterv, amikor már nem megy az edzésről edzésre terhelésnövelés, illetve lassabb a regeneráció. Kezdőknek (első 2 év) sokkal hatásosabb egy általános 3x5, vagy 5x5 mint pl JB ICF je. Ez tény. A madcow a legközkedveltebb haladó erőemelő edzésterv. Haladó. Erőemelő. A kérdező szemmel láthatóan egyik kategóriába se tartozik. FAIL.

Másrészt a madcowban IS amikor felhúzás van, a guggolás inkább egy deload ként van jelen, pont azért amit már leírtam: túl nagy terhelés a deréknak, a derék izmainak. Szimplán rosszul kivitelezett gyakorlatokhoz, és sérüléshez vezetne a kettő egyszerre maxolása. Ez tény. Ez még egy haladónak is veszély.

Innentől kezdve mi a szrról beszélünk? Amit leírtam még az általad istenített edzéstervben is úgy van, és pont azért van úgy, amit én is leírtam. Ezt hívják úgy, hogy: R E K T.

Nah erről mondtam neked kisfiam, hogy nincs értelme. Most leírtam hogy miért vagy buta fsz, te valami minden értelmet nélkülöző választ tolsz majd, pedig már te is látod: buta fsz vagy. Látom hogy nem bírtad ki nélküle, hát szépen elmagyaráztam neked, most már menj térdepelj a sarokba.

2015. dec. 28. 15:07
 25/31 anonim ***** válasza:

Minden egyes mondatodban kulon kulon hazudsz de nem fogok neked oldalakat irni mert nem szanok rad ennel tobb idot. Csak kiemelek nehanyat a ferditeseid kozul:

Komment haborut te inditottal kis frocsogo trollocskam mig en a velemenyem irtam le te bekezdtel egy tobb soros sertegetessel ezzel bebizonyitottad, hogy ovodas szinten allsz.

Az edzestervedrol azt irtam, hogy "gondolom... " es jol is gondoltam mert nem irtad, hogy nem osztottal eddzel. Ezzel eleg nagy luftot lottel latszik rajtad, hogy erolkodsz, hogy szemelyeskedhess kicsit.

"Nekem ez a kedvencem" miota jelenti azt, hogy "A madcow a legjobb"?

Foleg ugy, hogy ha elolvasod a kerdest az pont arra iranyul, hogy kinek mi a kedvence en pedig vettem a batorsagot es leirtam.

Tenyleg a konnyu napon van a felhuzas a halado edzestervekben de nem is azt mondtam, hogy csinalja azt csak, hogy az a kedvencem. Kezdo teljes test tervekben is van felhuzas szoval mit is bizonyitottal ezzel a 2 bekezdessel? Azt, hogy vegye ki a felhuzast? Hat azt pont nem.

Teljesen feleslegesen erolkodsz mert olyan semmitmondo volt a kommented, hogy az mar fajdalmas.

2015. dec. 28. 15:46
 26/31 anonim ***** válasza:

Ja hogy hazudok, csak nem tudod megnevezni, hogy hol. hmmmmm... öngól? Ostoba faktor +1 (végén összeszámoljuk)

"Komment haborut te inditottal kis frocsogo trollocskam mig en a velemenyem irtam le te bekezdtel egy tobb soros sertegetessel ezzel bebizonyitottad, hogy ovodas szinten allsz. "

Biztos. Elvégre te sz.roztad le mindenki más véleményét, és pörögtél a témán, amin senki se. Rámutattam hogy lényegtelen amit csinálsz (avagy felszólítalak hogy állj le), mivel NINCS olyan hogy legjobb (amit említettél korábban), erre TE álltál neki személyeskedni, és próbáltad nevetség tárgyává tenni az én álláspontomat. Azt az álláspontomat, ami pedig egyrészt megalapozott, másrészt a témához konstruktívan hozzátesz. Külön tetszik, hogy letrollozol, amit korábban már megtettem, nagyon eredeti: egyáltalán nem az emlegetett ovis szintre emlékeztet amit oly fennkölten emlegetsz. :D

"Az edzestervedrol azt irtam, hogy "gondolom... " es jol is gondoltam mert nem irtad, hogy nem osztottal eddzel. Ezzel eleg nagy luftot lottel latszik rajtad, hogy erolkodsz, hogy szemelyeskedhess kicsit. "

Inkább az lenne a röhej, hogy egy random senkinek a neten bizonygatnám, hogy na mert én ezzel meg azzal edzettem. Neten vagy jóreggelt. Mindenki azt mond amit akar. Én tényekkel viselek háborút, nem pedig bemondásra. Vedd már észre magad paprikajancsi.

De ha szeretnéd: 25 éve, és csak teljes test edzéssel edzek. Most ettől igazam lesz? Nem, csak mondtam valamit. Ostoba faktor +1. Szép luftot lőttem tényleg.

""Nekem ez a kedvencem" miota jelenti azt, hogy "A madcow a legjobb"? "

Jah hogy már a szavakon lovagolsz! Értem, nem gondoltam hogy ennyire kétségbeesett vagy, hogy csak azért mert nem írtad le, hogy "ez a legjobb" ebbe belekötsz. Minden írásod egyértelműen abba az irányba mutat, hogy nálad tudatilag ez elfogadott tény: madcow legjobb. Persze hogy nem merted leírni, mert tudod hogy körberöhög itt mindenki, meg így tudsz ezzel védekezni "én sehol nem írtam ezt". A szavaknak tartalma van töki, még ha te nem is érted.

De ezt hagyjuk is, ez részletkérdés volt az egyenletben, ezzel csak tereled a témát a konkrét dologról:

Te a döntött törzsű evezést a hullahopp karikázáshoz hasonlítottad. Ha már arról kell beszélni amit KONKRÉTAN leírtál. +1

"Tenyleg a konnyu napon van a felhuzas a halado edzestervekben de nem is azt mondtam, hogy csinalja azt csak, hogy az a kedvencem. Kezdo teljes test tervekben is van felhuzas szoval mit is bizonyitottal ezzel a 2 bekezdessel? Azt, hogy vegye ki a felhuzast? Hat azt pont nem. "

Igen vannak olyan tervek, és mind rossz, és sérülés veszélyes is. És én egyik mellett sem álltam ki. Azt mondtam, hogy ez rossz, ezért kéne felhúzás helyett inkább döntött törzsű evezés. Amit te, mint nagy szakértő kiröhögtél, és (ismét:) hullahopp karikázáshoz mértél. +1

És az, hogy a te "kedvenc" tervedben is úgy van, azt csak azért említettem meg, hogy lássad: nem véletlenül van így. Pont azért amit leírtam. Megint inkább igyekszel szavakon lovagolni, hogy nem írtam ezt, nem írtam azt. Azért kéne a felelősséget vállalni amit írtál te kis hugyos barom, és nem mentegetőzni mint egy ovis akit bepisilésen kaptak (ha már ennyire tetszik ez neked). +1

Látom hogy próbálsz kihátrálni, meg is értem miért, és le is írtam miért: rájöttél hogy ostoba vagy. Nyomod a lényegtelen sz.r dumákat olyan dolgokra ahol felületet hagytam neked. Ezeket "remekül" betámadtad, csak az alapvető tézist kerülöd inkább. Nem cink, írd le hogy "bocsi ostoba vagyok" és el van felejtve.

Szeretném kiemelni, hogy bár ilyen remek kupac sz.rt dobtál össze, de mi maradt ki:

"Felhúzás, és guggolás egy edzésben erősen leterheli az alsóhátad, és még egy megfelelő mobilitással rendelkező egyénnek is csak a sérülésveszélyt növeli. Lábra van guggolás, derekad, törzsed is edzi, a döntött törzsű evezés, pedig tökéletes hátedzésre, és elég összetett gyakorlat, hogy illjen egy ilyen edzéstervbe. Itt minden edzésen nehéz súlyos gyakorlatokról van szó, itt nincs deload. "

"Olyan lényegtelen baromságon indítassz komment háborút amit még életemben nem láttam. Érted: egy nyomorult gyakorlaton nekiáll bármi nemű tény nélkül okoskodni az élettelen kiscsávó. Csak mert NEKI az a VÉLEMÉNYE hogy jobb a felhúzás. Nah hát komolyan mondom gratulálok. Biztos ezen múlik aztán hogy mennyi izmot növeszt. Felhúzással menne havi 5 kiló is szerintem. "

"Egyrészt a madcow egy középhaladó edzésterv, amikor már nem megy az edzésről edzésre terhelésnövelés, illetve lassabb a regeneráció. Kezdőknek (első 2 év) sokkal hatásosabb egy általános 3x5, vagy 5x5 mint pl JB ICF je. Ez tény. A madcow a legközkedveltebb haladó erőemelő edzésterv. Haladó. Erőemelő. A kérdező szemmel láthatóan egyik kategóriába se tartozik. FAIL. "

Csak úgy a lényeget kerülted meg, a rideg tényeket. Azokat a tényeket amiért jobb az általam javasolt gyakorlat, azt a tényt amiért nem ad semmivel se többet a felhúzás, és hogy te erről állsz neki vitázni. Na meg a tényt hogy minden edzéstervnek célja van, és ez lényeges dolog.

Ezért úgy nézem hogy egy, kettő, három, NÉGY jár: +4 Ez így összesen aszonnya, hogy: +9!!!! Gratulálok ilyet még senki nem ért el.

De a lényeg hogy én erőlködök, és az én kommentem semmitmondó. Bro. Pls. Do you even reason? Próbálkozz már még, annyira jókat kacagok.

2015. dec. 28. 16:19
 27/31 anonim ***** válasza:

Annyira egyszeru a gondolkozasod, hogy el se tudod kepzelni, hogy valakinek van szemelyes kedvence megse hiszi, hogy az a vilagmegvalto legjobb. Hiaba adsz a szamba szavakat attol azokat meg nem irtam. Ja de te tudod hogyan ertettem en viszont nem is feltetelezhetem te hogyan eddzel. Amit akarhogy csavarsz eltalaltam. Es meg mindig: a kerdes az volt kinek mi a kedvence? Erre megis mit kellett volna irnom ha nem azt, hogy mi a kedvencem. Na ezert szanalmas az erolkodesed mert ilyenekbe akarsz belekotni. De mindek?

Te tenyekkel viselsz haborut? Es mitol lesz teny az, hogy nem lehet egy edzesen guggolni es felhuzni? Attol, hogy leirtad ide? Te nem tudod mit jelentenek a szavak amiket hasznalsz. Peldaul az a szo, hogy teny.

Akkor irok neked egy tenyt: minden elismert teljes test edzesnek resze a felhuzas.

2015. dec. 28. 16:37
 28/31 Cortez70 ***** válasza:
Teljes testre jó amit írt a kérdező. Én egyébként igyekszem tapasztalatra alapozni. Nekem mindig jobb volt a formám osztott edzéssel. Szeretem szétedzeni az adott izmot és hagyni regenerálódni. De ez én vagyok, ettől még nem jelentem ki, hogy másnak is ez a jó. De mindegy, csak úgy írtam, úgysem én vagyok már képben, inkább majd olvasgatom az érveket. ;)
2015. dec. 28. 16:45
 29/31 anonim ***** válasza:

"Amit akarhogy csavarsz eltalaltam." Bizonyosan.

Jajj töki töki töki...

Megint pörögsz a semmiken, és próbálod elsimítani a korábban tett kijelentéseid. Te teszel fel nekem olyan kérdést hogy ÉN miért vitázok? Amikor egyáltalán te ugatsz az első oldal óta, és pörögsz egy baromságon?

Persze ezt is már eltereled a semmibe. Szavakon lovagolsz, meg kitalálod én hogyan edzek, és ezen pörögsz. Arról persze sor nincs ami tényt leírtam.

JA DE VAN! Majdnem észre se vettem, mert ott is a szavakon lovagolsz. Érdemben semmit nem írsz, mert mint már megmondtam: buta gci vagy. :D

Látod látod csak eljutottunk idáig, én előre megmondtam. Ismerem a forgatókönyvet, előre le is írtam neked. Pont ezért nem akartam belemenni tegnap, de te nem bírtad ki, provokáltál. Semmi gond, el lett magyarázva milyen alapon nem baromság (már ahogy te nevezted) amit én írtam, és el lett magyarázva miért vagy ostoba kismajom (jár a banán). Próbálhatsz belerángatni ilyen értelmetlen dolgokon való lovagláson amit már a második kommented óta erőltetsz, de ezt is megmondtam, hogy nem vagyok vevő rá. Megyek inkább hullahopp karikázni, mert az jobban megerőltető mint téged oltani.

2015. dec. 28. 16:53
 30/31 anonim ***** válasza:

Mindanyiszor leirod, hogy ez vagy az el lett magyarazva. Hat nem lett csak leirtal dolgokat aztan beallitottad oket tenynek de azt legalabb jo hosszan. Mintha azon mulna az igazad, hogy milyen hosszan regelsz rola. Egy igaz allitasod sem volt a tenyeknek meg amiket emlegetni szeretsz kozelebe sem voltal.

Egy olyan edzestervvel akartad bizonyitani, hogy nem kell felhuzni amiben benne van a felhuzas. Tenyleg jol megmondtad a nagy semmit.

2015. dec. 28. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!