Sablonkérdés, tudom. :) De szeretnék belekezdeni a teljestest edzésbe, ezért gondoltam megkérdezem, hogy ki hogyan csinálja. Én ezt láttam a legjobbnak, de kíváncsi vagyok arra is, ami nektek bevált!
Kb az amit leírtál, csak vállra váltogatom a mellről nyomással rúddal állva gyakorlattal.
2015. dec. 27. 07:04
2/31 Glacierous válasza:
Az ICF 5x5 nagyon sokat hozott.A mostani edzéstervem hasonló,mint a tiéd,csak nem megyek 8 ismétlés fölé,van evezés,tolódzkodást váltogatom szúknyomással,vállból nyomás helyett mellről nyomás megy.
2015. dec. 27. 11:49
3/31 anonim válasza:
Sima alapgyakorlatok, három széria, 10 ismétlés körül. Kb. amit írtál.
2015. dec. 27. 12:48
4/31 anonim válasza:
Szerintem meg ez egy nagyon rossz teljes test edzesterv.
Kb fele ennyi gyakorlat kene egy napra es alacsonyabb ismetlesszam.
Ennel a madcow nagysagrendekkel tudatosabb es jobban meg van tervezve nekem az a kedvencem.
2015. dec. 27. 14:33
5/31 Cortez70 válasza:
Kinek mi jön be. Ennyi.
2015. dec. 27. 14:37
6/31 A kérdező kommentje:
Hát én ennyire nem akarok elhatárolódni csak az alapgyakorlatok felé, nekem ez így látszatra jobban bejön.
2015. dec. 27. 16:53
7/31 anonim válasza:
Latszatra jobban bejon de akkor mar miert nem csinalsz minden testreszre 3 gyakorlatot 5 sorozattal magas es alacsony ismetles szammal is a vegen meg 50 perc kardiot mert egy laikusnak latszatra ez tunik a legjobbnak.
2015. dec. 27. 18:16
8/31 anonim válasza:
64%-os válaszoló:
Kinek mi jön be.
2015. dec. 27. 19:20
9/31 anonim válasza:
Azzal egyet ertek, hogy kinek mi jon be.
Csak ezeket a 2 perc alatt osszeirt bullshit edzesterveket nem azok irjak akiknek bejott mert ha bejott volna nem lenne mit kerdezni itt. masok meg bologatnak hozza, hogy jo lesz az csinald ugy ahogy jonak latod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!