Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a kedvenc teljestest...

Mi a kedvenc teljestest edzéstervetek?

Figyelt kérdés

Sablonkérdés, tudom. :) De szeretnék belekezdeni a teljestest edzésbe, ezért gondoltam megkérdezem, hogy ki hogyan csinálja. Én ezt láttam a legjobbnak, de kíváncsi vagyok arra is, ami nektek bevált!

Guggolás 3x10-12

Felhúzás 3x10-12

Fekvenyomás 3x10-12

Vállból nyomás (egykezessel) 3x10-12

Bicepsz franciarúddal állva 3x10-12

Tolódzkodás 3x10-12

Vádli gépen 3x10-12

2015. dec. 27. 00:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nem valtoztatni fog hanem kijelenti, hogy a teljes test szar es neki nem jott be.
2015. dec. 27. 22:49
 12/31 anonim ***** válasza:

Ez egy igen jó edzésterv egy darabig, nemtom mit ragelsz itt rajta. NINCS legjobb edzésterv, nem kell itt tolni a szar dumákat hogy ez biztos jobb.

szia!

Teljes testre én is am valami hasonlót tolnék, annyi hogy a felhúzás helyett talán döntött törzsű evezés hogy kíméld a derekad.

Meg nyilván ha valami le van maradva akkor arra többet.

2015. dec. 27. 22:55
 13/31 anonim ***** válasza:

Persze felhuzas helyett dontott torzsu evezes. Fekvenyomas helyett meg menjen fel ora hullahopp karika nem?

Gondolom te osztottal edzettel mindig biztos jo edzesterved van de akkor teljes testre minek adsz tanacsot? Foleg ilyet, hogy a felhuzast cserelje le.

En tudom, hogy nincs legjobb edzesterv de ennel csak jobbak vannak.

2015. dec. 27. 23:37
 14/31 Cortez70 ***** válasza:
64-es tegyèl már be magadról képet, hogy milyen a forma. Csak kíváncsiság. ;)
2015. dec. 27. 23:39
 15/31 anonim ***** válasza:

Te mi a szart tolsz kicsi kancsó? Nem szoktam kikelni magamból, de ilyen szintű satu ostoba fszt látva mindig sajnálom hogy értelmes emberek elől szívod el az oxigént! Azt az oxigént amiért egy fa keményen megdolgozott, te pedig pazarolod minden egyes levegővétellel.

Szabályosan mérhető mennyiséggel csökkented az emberiség átlag intelligencia szintjét.

Ha egy darab fával kezdek el beszélgetni, az értelmesebb partner: hallgat. Mert nincs esze. Na neked sincs, csak te pofázol. Azt kellett volna lecsukni időben aki téged levegőre szoktatott.

2015. dec. 28. 00:03
 16/31 anonim ***** válasza:

Meggyoztek az erveid. Remek vitapartner vagy.

Felhuzas helyett evezes na elmesz te a f**ba te szerencsetlen.

2015. dec. 28. 00:15
 17/31 anonim ***** válasza:

Ásd el magad kancsó, ha te vitázni akarsz velem, még hívd át 9 haverodat, és akkor is röhögve alázlak a sárga földig. Örülj, hogy mocskosul nincs kedvem kioktatni, és komment háborút indítani cikra 500 sorral, csak hogy a végére ugyanoda jussunk, amit 5 mp alatt bárki leszűr: borzalmasan ostoba vagy. A végére te is rájönnél, hidd el szépen elmagyaráznám úgy, hogy még te is megértenéd.

Ülj rá az ujjadra, és forogj, mert ennyi örömöd lehet az életben. Szióka :)

2015. dec. 28. 00:28
 18/31 anonim ***** válasza:
Baromsagot irtal de keptelen vagy beismerni mert vegtelen az egod ezt mar nem magyarazod ki sertegetessel mar nem az ovodaban vagyunk ahol eleg egy "az en apukam erosebb mint a tied" beszolas.
2015. dec. 28. 00:38
 19/31 Cortez70 ***** válasza:
Egyszerű a helyzet. Tegyél be magadról képet, hogy mit értél el a nagy tudásoddal 64-es. És ha vagy annyira izmos, akkor elismerlek. Ez a sport arról szól, hogy mit mutatsz. pofázni bárki bármit tud. :)
2015. dec. 28. 06:52
 20/31 anonim ***** válasza:
Nekem nincs megfelelesi kenyszerem mint neked, hogy a tricepszemet linkelgessem minden masodik kerdes ala akkor is ha senki nem kivancsi ra. Nem vagyok 16 eves nem szelfizgetem magam meg a te kedvedert se es nem szorulok ra az elismeresedre. Minden kerdest igy akarsz eldonteni, hogy na akkor tegyel kepet de csak a te vilagodban lesz annak mindig igaza akinek nagyobb a karja.
2015. dec. 28. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!