Nektek melyik a kedvenc motivációs videótok?
Figyelt kérdés
Sziasztok,nektek van olyan videótok amelyiktől jobban megjön a kedvetek az edzéshez?2015. dec. 15. 17:59
1/10 A kérdező kommentje:
nekem ettől szokik :D :
2015. dec. 15. 17:59
2/10 anonim válasza:
Én szeretem csinálni ez az életem. Nem kellenek ilyen videók, hogy jaaj most nincs kedvem elmenni edzeni nincsen motivációm... Nekem ez olyan mint másoknak a (mindennapi) reggeli kávé.
3/10 anonim válasza:
Nekem Kevin Levrone összes vidije, imádom és tisztelem mint testépítő, mint ember, szerény, olyan szeretnék lenni mint ő.
4/10 Cortez70 válasza:
Nincs ilyen videom, Nekem ez már rutin dolog 30 éve, hogy megyek edzeni.:-)
5/10 anonim válasza:
Nem kérdés:
https://www.youtube.com/watch?v=ZXsQAXx_ao0
Nincs jobb.
Nem csak edzéshez. Mindenhez instant motiváció.
7/10 anonim válasza:
Én a gyönyörű hölgyek miatt kezdtem el terembe járni, ha motivációra van szükségem azt is mindig a gyönyörű hölgyek adták, és soha SOHA nem fogom felfogni ép ésszel, magukat heteroszexuálisnak állító férfi embereknek miért kell félmeztelen izzadt pacákokat bámulniuk, hogy motivációjuk legyen...
8/10 A kérdező kommentje:
hetes igazad van bár lehet azért nézzük a mr. olympiákat ,hogy miket lehet elérni ebben a sportban
2015. dec. 15. 19:44
9/10 anonim válasza:
--gömb--
A WSM videókat én is nézegetem néha.
Meg amit sokszor néztem főleg régebben, a 2005 előtti Sapp-meccsek.
De nekem se egy központi dolog ez, nem nevezném őket "motivációs videónak", de azért nem rossz néha ilyeneket nézegetni. Bár csinálni jobb lenne.
10/10 anonim válasza:
Valódi motivációra ennél jobb nincs:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!