Mik a legjobb izolációs gyakorlatok farizomra?
20: azóta se írta senki! Hát itt senki nem dolgozik??!?!?! :D
Nemtom, de erre is kaptam a -olást, pedig kb a legjobb gyakorlat popóra. Ilyen az élet. Van mindig valaki akinek nem tetszik mindegy mit mondasz
19-es, az étrendem ok! Nem az a baj, hogy nem fejlődök.
No mindegy. Köszi a válaszokat mindenkinek, megtudtam amit akartam asszem. :)
A guggolásban is fejlődök, mondtam, hogy 10 kilóval kezdtem , szégyen, nem szégyen, ez van. Nekem 40 a max jelenleg, amivel szériázni tudok. Majd lesz több. A gondom az , hogy nagyon sokáig edzettem úgy, hogy nem is éreztem lábedzésnél a fenekemet, így frankón lemaradt a combomhoz képest, mire rájöttem, hogy inaktív a farizmom az életmódom miatt. Ez van. Valahogy fel kéne hozni, most hogy már tudom, hogyan eddzek rá, hogy fejlődjön is.
Inkább a hajlítót, és a derekat? Wow nem is tudtam, kérlek mesélj még a témáról! Akkor a gluteus maximus nyilván teljesen kikapcsolt állapotban van, max egy icike-picikét száll bele.
Lehetetlen teljesen izolálni a nagy fenékizmot anatómiai okok miatt. De még mindig az egyik legjobb gyakorlat a merev lábas felhúzás.
De biztos a te 7 hozzászólásodból jobban a témát boncolgatja mind. Várjal csak! Ja nem! Egyetlen értelmes hozzászólásod volt, ami a széles terpeszű guggolásról volt. 7/1 nemrossz. Kezded hozni a bunny átlagot.
Nagyon jó a merevlábas felhúzás! Én a magam részéről sokkal jobban érzem a farizmot ezzel, mint akármilyen guggolással.
Még ez nagyon jó fenékre, csak nyújtott lábbal! Kézisúlyzót beszorítani a bokák közé, vagy kell valaki aki tart a vádlin egy tárcsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!