Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mik a legjobb izolációs...

Mik a legjobb izolációs gyakorlatok farizomra?

Figyelt kérdés
A csípőemelésen kívül nem ismerek mást. Olyat aminek értelme is van, nem láblengetés jobbra-balra.
2015. dec. 22. 11:01
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Ugyan azt mondom amit a #17-es. Ott van a kutya elásva, izolálgathatsz te napestig.
2015. dec. 22. 17:55
 22/46 anonim ***** válasza:
91%

20: azóta se írta senki! Hát itt senki nem dolgozik??!?!?! :D

Nemtom, de erre is kaptam a -olást, pedig kb a legjobb gyakorlat popóra. Ilyen az élet. Van mindig valaki akinek nem tetszik mindegy mit mondasz

2015. dec. 22. 18:12
 23/46 Cortez70 ***** válasza:
Én nem pontoztalak le, mert jót írtál. Csak ha már te is kötekedtél kicsit, akkor én is. Persze inkább poénnak írtam.:)
2015. dec. 22. 18:14
 24/46 anonim ***** válasza:
Hallod és itt rinyál. A merevlábas inkább a hajlítót és és az alsó hátat erősíti. Hol van az egy gugolás vagy kitöréshez képest ha farizomról beszélünk. Minek okoskodsz
2015. dec. 22. 18:22
 25/46 Cortez70 ***** válasza:
Megy rendesen hajlítóra és a derekat sem kíméli, az igaz.
2015. dec. 22. 18:28
 26/46 A kérdező kommentje:

19-es, az étrendem ok! Nem az a baj, hogy nem fejlődök.

No mindegy. Köszi a válaszokat mindenkinek, megtudtam amit akartam asszem. :)

A guggolásban is fejlődök, mondtam, hogy 10 kilóval kezdtem , szégyen, nem szégyen, ez van. Nekem 40 a max jelenleg, amivel szériázni tudok. Majd lesz több. A gondom az , hogy nagyon sokáig edzettem úgy, hogy nem is éreztem lábedzésnél a fenekemet, így frankón lemaradt a combomhoz képest, mire rájöttem, hogy inaktív a farizmom az életmódom miatt. Ez van. Valahogy fel kéne hozni, most hogy már tudom, hogyan eddzek rá, hogy fejlődjön is.

2015. dec. 22. 23:29
 27/46 anonim ***** válasza:

Inkább a hajlítót, és a derekat? Wow nem is tudtam, kérlek mesélj még a témáról! Akkor a gluteus maximus nyilván teljesen kikapcsolt állapotban van, max egy icike-picikét száll bele.

Lehetetlen teljesen izolálni a nagy fenékizmot anatómiai okok miatt. De még mindig az egyik legjobb gyakorlat a merev lábas felhúzás.

De biztos a te 7 hozzászólásodból jobban a témát boncolgatja mind. Várjal csak! Ja nem! Egyetlen értelmes hozzászólásod volt, ami a széles terpeszű guggolásról volt. 7/1 nemrossz. Kezded hozni a bunny átlagot.

2015. dec. 23. 08:02
 28/46 A kérdező kommentje:

Nagyon jó a merevlábas felhúzás! Én a magam részéről sokkal jobban érzem a farizmot ezzel, mint akármilyen guggolással.

Még ez nagyon jó fenékre, csak nyújtott lábbal! Kézisúlyzót beszorítani a bokák közé, vagy kell valaki aki tart a vádlin egy tárcsát.

[link]

2015. dec. 23. 11:10
 29/46 anonim ***** válasza:
Nem attol fog noni egy izom, hogy bedurran vagy ahogy te fogalmaztal "jobban erzed".
2015. dec. 23. 11:22
 30/46 A kérdező kommentje:
Nem? Alap,hogy edzés közben érezd az izmot nem? Nyilván ha nagyobb terhelést érzek rajta, akkor jobban is fejlődik.
2015. dec. 23. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!