Mik a legjobb izolációs gyakorlatok farizomra?
Figyelt kérdés
A csípőemelésen kívül nem ismerek mást. Olyat aminek értelme is van, nem láblengetés jobbra-balra.2015. dec. 22. 11:01
11/46 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat én azokba is beleállok. Ilyen az alap stílusom de azért dolgokat amire oda lehet figyelni ha nem akad fent a stíluson mindenki.
13/46 anonim válasza:
Merev lábas felhúzás? DUUUUUH? Senki még csak nem is ajánlotta? Csalódtam bennetek srácok. Remek gyakorlat, nem konkrétan izolációs de a fő terhelés ott van.
14/46 anonim válasza:
Megkerdezhetem hany kiloval vegzed azt a guggloast?
Csak azert mert altalaban mikor egy lanynak ajanljuk a guggolast seggre mindenki kijelenti, hogy o kemenyen guggol aztan kiderul, hogy egy ev edzes utan 2,5kg van a rudon es azt is smith-gepen csinalja.
15/46 A kérdező kommentje:
Ó tényleg, az is jó! Hogy nem jutott eszembe? Egy éve nem csináltam,mert gyenge volt hozzá a derekam, de azóta már megerősödött.
2015. dec. 22. 15:47
16/46 A kérdező kommentje:
Nem gépen guggolok, hanem szabadsúllyal. 40 kg-val. Nem sok, de nekem nem megy több egyenlőre.
2015. dec. 22. 15:50
17/46 anonim válasza:
Akkor inkabb ezen kene dolgozni mert tobbet er mint barmilyen izolacios labemelgetes.
18/46 A kérdező kommentje:
Dolgozok én rajta. 10-el kezdtem bő egy éve. Mostanra látom úgy hogy szükséges, de már nem elégséges ahhoz amit szeretnék.
2015. dec. 22. 16:14
19/46 anonim válasza:
A lábemelgetések a comb hátsó részét is edzik, szóval az sem kizárólag fenékre jó.
De akkor érdemes ezeket is hozzátenni még, hátha beválik.
Étrended rendben van?
20/46 Cortez70 válasza:
"Merev lábas felhúzás? DUUUUUH? Senki még csak nem is ajánlotta? Csalódtam bennetek srácok"
Van valami törvény rá ,hogy az első pár hozzászólásban le kell írni mindent? Maradjon másnak is meló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!