Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mik a legjobb izolációs...

Mik a legjobb izolációs gyakorlatok farizomra?

Figyelt kérdés
A csípőemelésen kívül nem ismerek mást. Olyat aminek értelme is van, nem láblengetés jobbra-balra.
2015. dec. 22. 11:01
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
Kitörés, guggolás. Először saját testsúllyal, később súlyokkal.
2015. dec. 22. 11:16
 2/46 A kérdező kommentje:
Eddig ok, de ezek nem izolációs gyakorlatok. A guggolásnak van farizomcentrikus formája, de az is megy combra is.
2015. dec. 22. 11:31
 3/46 anonim ***** válasza:
100%

A guggolás és kitörés nagyon jó farizomra, de nem épp izolációs gyakorlatok. Csípőemelés, lábinga előre-hátra, meg van még egy gyakorlat aminek nem tudom a nevét. Könyékre ereszkedve a lábat kell kitolni a magasba. Csigára is rá lehet kötni a lábfejet nehezítés gyanánt. Gépen is végezhető: [link]

Igazából ez sem teljesen izolációs, hasonló a kitöréshez.

2015. dec. 22. 11:33
 4/46 anonim ***** válasza:
57%
Az élet nagy problémái. Hogyan izoláljam a seggem
2015. dec. 22. 12:34
 5/46 A kérdező kommentje:

Köszi Arnold! Ezeket kipróbálom!

Montypie, miért kell belémkötni? Nyilván nem ez életem traumája, ez egy testépítő oldal, nekem meg ezzel kapcsolatban felmerült egy kérdésem. Ha tudni akarod el van maradva a seggem a combomhoz képest, fel akarom valahogy hozni. Miért kell mindenkiről alapból azt feltételezni, hogy hülye? Ne rajtam vezesd le a frusztrációdat!

2015. dec. 22. 12:42
 6/46 Cortez70 ***** válasza:

Van egy elég tuti gyakorlat rá. Békefi Brigi végzi 1perc 12-nél a videoban:

https://www.youtube.com/watch?v=2U-u5DBEnco

2015. dec. 22. 13:10
 7/46 anonim ***** válasza:
61%
Ha rendesen gugolnál meg kitörnél nem lenne lemaradva kétlem, hogy ezek az aerobik emelgetések fogják felhozni a segged.
2015. dec. 22. 13:24
 8/46 A kérdező kommentje:

Köszi Cortez! Ez hasonló ahhoz amit Arnold is linkelt, ráadásul itthon is ki tudom vitelezni, jóóó lesz! :)

Montypie, guggolok meg kitörök rendesen képzeld, lábat lóbálni meg nem szoktam. Inaktív farizomról hallottál már? Későn jöttem rá, hogy kell emiatt helyesen edzeni, így lemaradt picit. Építő jellegű hozzászólást kérnék tőled is, ha megy.

2015. dec. 22. 14:27
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Gugolj picit szélesebb terpeszben, jobban terheli a farizmot. Ja és ne felejtsd el ezt a hozzászólásom is lepontozni köszi!
2015. dec. 22. 14:57
 10/46 A kérdező kommentje:

Most már úgy csinálom. Széles terpesz, lábfej kifelé, földig.:) Meg mellette szumó felhúzás vagy kehely guggolás is megy.

A százalékhoz legalább három ember értékelésére van szükség, én úgy tudom, de lehet, hogy többre... Egyszerűen csak nem értem , miért kell valakibe azonnal beleállni. Most én is fikázzam ke az összes pasit,aki azon tanakodik, hogy hogyan tudná a mellizmát 365 féle fokban megedzeni? Tök ugyanaz...Azért, mert nincsen farkam , még edzhetek normálisan!

2015. dec. 22. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!