Proteint hogy kell szedni? Naponta? Vagy csak amikor edzel? Edzés előtt vagy után kell meginni? És mennyit? Bármikor abba lehet hagyni?
Glissdale komolyan mondom te parafenomén vagy minimum ha sikerült kigobozd hogy ez a gyerek mit akar mondani. Pont azon gondolkoztam hogy felteszem neki a kérdést:
"te most akkor épp mit is állítasz, vagy miről vitázol?"
Nekem legalábbis ezt sikerült kivennem. Iletve még azt írta: ha valaki többet edz több kalóriára van szüksége és több tápanyagra(?)
Ez féligazság. De nem mondott baromságot.
Sőt!
Glissade hozzászólását még anynival is kiegészíteném, hogy az sem mindegy mennyit pihen rá a dolgokra...
Ez az én esetemben lassan a 3 és fél órához közelít a holnapi 3:40 es wake up miatt..
De majd az L-arginin, - taurin, lizin, citromlé kombó felébreszt...
Estére meg arccal beesek a sarokba..
Igen, mert ha nem pihensz eleget lassabb a regenerálódás.
Cortez tudjuk, hogy több fehérje nem hoz több izmot. Nem is ezt írta, hanem a regenerálódás szempontjából mondta a több fehérjét.
Számomra logikusnak tűnik:
Tegyük fel, ha valaki hatásosabban edz, több tápanyak és több fehérje kell neki a regenerálódáshoz, mint annak aki pl. csak tingli-tangli edzés végez kis súllyal.
Az előbbi eset a keményebb edzés miatt idővel izmosabb lesz, mint a második eset. :)
Tehát, ha nagyon le akarom sarkítank a dolgot: több fehérje hozhat több izmot: csak ahhoz normálisan kell edzeni is, illetve felszívódás függő.
Jó, ha azt keressük, hogy egy alapvetően hibás feltevést hogy lehet igazzá tenni, akkor:
A föld banán alakú.
Sok sikert! :D
Akkor se a több fehérje hozza az izmot, hanem a MEGFELELŐ edzés a MEGFELELŐ étrenddel. Mondhatnám úgy is hogy az optimális eszenciája a kettőnek. Ha kevesebb az egyik, kevesebb másik is kell, mert felesleges amúgy.
60% os edzéshez hiába van 100% hoz állított étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!