Alex foci kérdése:
Proteint hogy kell szedni? Naponta? Vagy csak amikor edzel? Edzés előtt vagy után kell meginni? És mennyit? Bármikor abba lehet hagyni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 20:02
31/105 anonim válasza:
Jól csináltad, nem húztad fel magad. És a "kisgyerek" még enyhe megszólítás volt.
Helyre lett téve.
32/105 anonim válasza:
Jajajajajajajaja xD
Szőröm nagyuram, a helyemen vagyok ááám..
Nah!
Beléd is!
33/105 Cortez70 válasza:
Ha csak ennyin múlna az izmosodás, hogy több proteint kell nyomni és többet edzeni (ez is baromság), akkor könnyű lenne izmosodni, rengeteg kigyúrt fiatal lenne. De nincs így. Van egy optimàlis edzési időtartam és egy optimális tápanyagbevitel. A több nem hozna plusz izmokat. Ezt kellene megérteni.
34/105 Cortez70 válasza:
Te meg màr nem írsz ide, nem? Ebben is hiteles vagy öcsike.
35/105 anonim válasza:
Rengeteg kigyúrt fiatal van!
Fel kéne kelni a gép elől...
Kicsit kiszellőztetni legalább, te fotelfitnesszbajnok!
36/105 anonim válasza:
Bátyuska, oda irok ahova tetszik!
Óvoda ....
37/105 Cortez70 válasza:
Te írtad kocsog, hogy nem írsz ide.
30 ève edzek gyokèr, szerinted hàny teremben jàrtam màr? Nem sok fiatal van aki tényleg izmos. Te meg plàne nem.
38/105 anonim válasza:
Cortez 30 éve edz, úgyhogy van ott tapasztalat bőven.
Nymous te mit sportolsz amúgy? És honnan szerzed az infókat? Hány éves vagy?
39/105 anonim válasza:
Na, már bánom, hogy megkérdeztem, hogy van-e értelme a vitának.
Inkább aludjunk! :)
40/105 anonim válasza:
De most komolyan, max kb hány g/tskg fehérje az, amit még érdemes enni, és mit mondanál azoknak, akik szerint a 2/1,5/0,8 g feletti mennyiség már juj de káros?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!