Alex foci kérdése:
Proteint hogy kell szedni? Naponta? Vagy csak amikor edzel? Edzés előtt vagy után kell meginni? És mennyit? Bármikor abba lehet hagyni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 20:02
21/105 Cortez70 válasza:
De mondom: írni bármit lehet. Mutasd meg, hogy a marhasok proteinnel mit èrtél el. Ja, az màr nem megy ugye.
22/105 anonim válasza:
Én semmit öreg mivel én nem testépítek!
Nincs rá elegendő IDŐM, mégha pénzem lenne is.
A fizikai aktivitás persze megvan, a pihenés részével vannak gondok.. Kevés az a napi 4-5 óra alvás haver..
De hidd el tudnék neked újat mutatni!
Lehet meglepődnél...
23/105 Cortez70 válasza:
Ja hogy nem is edzel öcsi? De azért beleugatsz a testèpítèsbe nulla tudàssal. Okos vagy.
24/105 anonim válasza:
Nem azt irtam, hogy nem edzem, azt irtam nem testépítek!
Szerintem én itt befejeztem a beszélgetést, hiába ha úgysem érted a nyelvet.
27/105 anonim válasza:
Volt értelme ennek a vitának?
28/105 Cortez70 válasza:
Volt. Nem hagyom, hogy baromságokat írjon.
29/105 anonim válasza:
Össze kéne rakni ezt a srácot a "jaj jaj 1,5g/tskg fehérjétől meghalsz egymás után kétszer"-típusú okosokkal :D
30/105 Cortez70 válasza:
Engem? Én kb 2g x ttkg-ot ajànlok. Nem lesz baja több fehérjétől, csak fölösleges. Ennyit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!