Proteint hogy kell szedni? Naponta? Vagy csak amikor edzel? Edzés előtt vagy után kell meginni? És mennyit? Bármikor abba lehet hagyni?
Ha még arról sincs fingod, hogy hogyan kell mérned, akkor miért jössz te azzal, hogy te tudod, hány ts/kg kaját kell bevinned. Azt sem tudod, hogy a 2 ts/kg fehérje az mennyi húst jelent.
Ááá, szóval egy szelet hús is fehérje? Nem mondod, ezt nem tudtuk. De azt már nem tudod, hogy annak a szelet húsnak mennyi a fehérje tartalma.
Tejbe nutella??? Ár jú ritárdid?
Mitől depizel be meg mitől leszel aggresszív? :D Ezek kaják, nem gyógyszerek b_szod.
Az nem a mi bajunk, hogy nem tudsz edzeni, mert ládákat pakolsz, meg a vágóhídon robotolsz. Attól még nem fogsz érteni az edzéshez, mert akarnál edzeni, csak nincs időd.
De miért vagyok én hiteltelen?
Mert nem testépítek? Vagy mert kipróbáltam pár dolgot és SEMMI extra?
Nem értem :D
Ha valaki rendszeresen edz nem a tejsavótol fog nőni, akkor is nő ha nem issza, a pihenéstől fog nőni, meg hogy rászánja az időt, és hogy normálisan étkezik.
Elolvastam, de mire megírom az kb. 5 perc és addig jönnek még hozzászólások, amiket nem látok.
Cortez csak hülyéskedik, én kispályás vagyok még. :)
Igen, ha megvan a tàpanyag szilàtdból is akkor fejlődik tápkieg nèlkül. De te kezdted magyaràzni, hogy nem elèg a 2g x ttkg. Az meg baromság.
A másik meg az hogy én sem megyek beleszólni a szàmítógépes kèrdésekhez, mivel nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!