Proteint hogy kell szedni? Naponta? Vagy csak amikor edzel? Edzés előtt vagy után kell meginni? És mennyit? Bármikor abba lehet hagyni?
Svájcinéger
"De azt már nem tudod, hogy annak a szelet húsnak mennyi a fehérje tartalma."
Milyen szelet húsnak? Pulyka? Sertés? Csirke? Marha?
Te meg azt nem tudod hogy kinek a szervezetében hány százaléka szívódik fel abbóla tápanyagból amit bevitt.
Mert ugyebár nem 100% a tápanyaghasznosítás senkinél sem.
Jóskánál mondjuk 30%, pistánál csak 20%, karcsi meg tegnapeste rápiált ezért csak 5%.
Okoskodtok csak ...
Én nem arra irtam, de mindegy, én arra akartam célozni, ha többet edz többet is kell bevinni, mindenféle tápanyagból!
Ez a tejpor meg max pótléknak jó, semmi másra.
Jaj srácok nem is mondtátok hogy itt is buli van!
Mostanában kész móka és kacagás ez a testépítés kategória. Először egy nőgyűlölő világ lúzere.
Most meg egy majom aki összefüggéstelenül írkál totál ide nem illő dolgokat. Fantasztikus! :D
Ezt azért meghagyom nektek, már olyan szépen belemelegedtetek :D
A vitákból lehet tanulni.:)
Kox: anabolikus szteroidok, növi hormonok. Ide sorolnám a vízhajtókat is, mint doppinglistás cuccokat, de az nem növeli a fehérjeszintézist.
Akkor húzzál innen, te majomfób!
--
Én kokszot nem mernék, emrt mi van ha szennyezett.
Akkor már inkább genotropin, az legalább a gyógyszergyárból jön.
Nah húztama csába!
Kapjátok be mind ;D
Szerintem csak félre értettétek egymást.
Cortez és Árnold azt írta, hogy hiába iszol/eszel több fehérjét, nem fog jobban jönni a tömeg: Ez igaz!
A "vágóhidas" pedig azt írta, hogy nem egyéni minden embernél a tápanyag felszívodás, ezért van akinek többet kell bevinni, hogy hasznosuljon a kellő mennyiség: Ez is igaz. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!