Ez jó edzésterv lenne?
Figyelt kérdés
Hétfő: Tricepsz(Le van maradva, ezért szánnék rá egy külön napot)
Kedd: Hát-váll
Csütörtök: Mell-Bicepsz
Péntek: Láb-has
2015. nov. 29. 19:52
11/23 anonim válasza:
Értem, csak nekem ez tök fura, hogy mell után nem tudod megedzeni a tricepszed ahol már ugye eleve kap másodlagos terhelés, a nyomó gyakorlatoknál, de a válladat meg gond nélkül le tudod edzeni egy akkora brutál izomcsoport után, mint a hát. De hát nem vagyunk egyformák.
Én valahogy mégis a gyakorlatok kivitelezésében látom a kulcsot, hogy tényleg a tricepszed dolgozzon ne az egész karod és nem biztos, hogy a legjobb gyakorlatokat választottad, bár ez megint inkább egyénfüggő.
12/23 A kérdező kommentje:
És ha én is betenném a hát-váll mellé, az már sok lenne egy napra?
2015. nov. 29. 20:23
13/23 anonim válasza:
Na annak aztán végképp semmi értelme
14/23 A kérdező kommentje:
Mell után egyszerűen annyira lefárad a tricepszem, hogy nem tudok semmit se normálisan csinálni.
2015. nov. 29. 20:24
15/23 anonim válasza:
Akkor a melledzésedben is inkább a trickód dolgozik nem a melled, de akkor tedd a vállal egy napra mint cortez és a hátat edzd külön napon.
16/23 Cortez70 válasza:
Nálam ez megy, próbáld ki:
Mell-bic, láb, pihi nap, váll-tric, hát (ide teszem a hátsó vállrészt is + csuklya). Ennyi.:)
18/23 Cortez70 válasza:
19/23 A kérdező kommentje:
Az igen, nemsemmi forma vagy :O, Ahogy elnézem már egy pár éve benne lehetsz a dologba :D. Amúgy meg mentek a zöld pacsik, köszönöm szépen a segítséget, akkor kipróbálom amit ajánlottál! :)
2015. nov. 29. 20:33
20/23 Cortez70 válasza:
Próbáld ki, jó felosztás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!