Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az lehetséges, hogy az alapany...

Az lehetséges, hogy az alapanyagcserém körüli kcal-t eszek mégis hízok?

Figyelt kérdés
tehát mondjuk egy nap 1200-1500 kalóriát eszek, nem feltétlenül mindig megfelelő a makrotápanyag elosztás, de azért nem is túlzottan rossz. Sosincs olyan hogy hirtelen bezabálok egy nap 4000 kcal-t és akkor koplalás raktározás effektus lép fel. Kb minden nap annyi, amit írtam néha, ha nincs időm, vagy este edzés van kevesebb. Mégis hogy lehetséges, hogy 3-4 kilót híztam, szerintem főleg zsírban?

2015. máj. 11. 08:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:

A makro tápanyagokat igenis ki kell számolni 66%...

Nem hasraütés szerűen kell számolni, hanem neked kell kitapasztalnod a mennyiségeket a heti mérlegelések alapján.

2015. máj. 11. 11:18
 32/62 anonim ***** válasza:
75g feherje az kicsivel tobb mint 3 tur mix, ennyit reggeli elott megiszok. Nem keves ez neked kicsit?
2015. máj. 11. 16:39
 33/62 anonim válasza:
Nő vagy? mert a ciklustól függően a szervezet vízet raktározz az alvás mennyisége is befolyásolja a fogyást hízást
2015. máj. 11. 16:44
 34/62 anonim ***** válasza:

75g fehérje egy ember átlagos fehérjeigényénél még több is :D

Ez valakinél lemegy már 1. étkezésre, az nagyon húsevő :D

2015. máj. 11. 16:46
 35/62 A kérdező kommentje:
Igen, nő vagyok, de és a ciklusokkor mindig több lettem, és utána nem ment le. És látszik is a zsírban hízás.
2015. máj. 11. 18:30
 36/62 anonim ***** válasza:

Ha tobb mint a feherje igenye, akkor a maradek kaloriat mibol vigye be?

Szerintem inkabb kene tobb feherjet enni mint szenhidratot.

Zsirbol meg nem is tudom hogy lehet ennyi kaloriat bevinni? Kanallal kell enni a zsirt? :D

2015. máj. 12. 06:03
 37/62 anonim ***** válasza:
Hány cm magas vagy, hány kg, és kb milyen a testalkatod?
2015. máj. 12. 06:32
 38/62 anonim ***** válasza:
A kanállal evett zsírnak alacsonyabb az inzulinválasza mint a .. persze hogy a szénhidráténál alacsonyabb, de a fehérjénél is.
2015. máj. 12. 06:53
 39/62 A kérdező kommentje:
174 cm, 56-57 kg és eddig úgy véltem, hogy ektomorf. Mikor életmódot váltottam, akkor le fogytam pár kg-ot, aztán úgy maradt, most meg ez történt.
2015. máj. 12. 07:00
 40/62 anonim ***** válasza:

Hát ha relatíve 55kg vagy de 80-160között ingázik a ch fogyasztásod attól függően, hogy éppen hogy jön össze, akkor ne csodálkozz, ha nem változik a súlyod, vagy hízol... A zsírt teljesen minimalizáld de azért telítetlen zsírok menjenek, a fehérje kb jó, a ch-t meg lődd be abba a tartományba, ahol fogysz. És tartsad is, ne ilyen hát ennyi vagy annyi, ami éppen sikerül...

Az már más kérdés, hogy én a helyedben, ezzel a súly magasság párossal nem akarnék fogyni, inkább tömegelnék a helyedben és ha már lesz némi izomtömeg, akkor szálkásítanék.

Nagyobb izomtömeggel a szálkásítás is jobban megy + a szép nőies formát is az izmok adják, nem a vékonyság.

2015. máj. 12. 09:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!