Az lehetséges, hogy az alapanyagcserém körüli kcal-t eszek mégis hízok?
A makro tápanyagokat igenis ki kell számolni 66%...
Nem hasraütés szerűen kell számolni, hanem neked kell kitapasztalnod a mennyiségeket a heti mérlegelések alapján.
75g fehérje egy ember átlagos fehérjeigényénél még több is :D
Ez valakinél lemegy már 1. étkezésre, az nagyon húsevő :D
Ha tobb mint a feherje igenye, akkor a maradek kaloriat mibol vigye be?
Szerintem inkabb kene tobb feherjet enni mint szenhidratot.
Zsirbol meg nem is tudom hogy lehet ennyi kaloriat bevinni? Kanallal kell enni a zsirt? :D
Hát ha relatíve 55kg vagy de 80-160között ingázik a ch fogyasztásod attól függően, hogy éppen hogy jön össze, akkor ne csodálkozz, ha nem változik a súlyod, vagy hízol... A zsírt teljesen minimalizáld de azért telítetlen zsírok menjenek, a fehérje kb jó, a ch-t meg lődd be abba a tartományba, ahol fogysz. És tartsad is, ne ilyen hát ennyi vagy annyi, ami éppen sikerül...
Az már más kérdés, hogy én a helyedben, ezzel a súly magasság párossal nem akarnék fogyni, inkább tömegelnék a helyedben és ha már lesz némi izomtömeg, akkor szálkásítanék.
Nagyobb izomtömeggel a szálkásítás is jobban megy + a szép nőies formát is az izmok adják, nem a vékonyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!