Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az lehetséges, hogy az alapany...

Az lehetséges, hogy az alapanyagcserém körüli kcal-t eszek mégis hízok?

Figyelt kérdés
tehát mondjuk egy nap 1200-1500 kalóriát eszek, nem feltétlenül mindig megfelelő a makrotápanyag elosztás, de azért nem is túlzottan rossz. Sosincs olyan hogy hirtelen bezabálok egy nap 4000 kcal-t és akkor koplalás raktározás effektus lép fel. Kb minden nap annyi, amit írtam néha, ha nincs időm, vagy este edzés van kevesebb. Mégis hogy lehetséges, hogy 3-4 kilót híztam, szerintem főleg zsírban?

2015. máj. 11. 08:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
rendben. Naponta átlagosan 75-100 g fehérjét 80-160g közt változó ch-t és 25-40g közt változó zsírt szoktam bevinni. De éppen ez az, hogy még, ha nem is figyelnék oda a makrora , akkor sem kéne testsúly növekedésnek lennie, ezt nem értem. Az oké, h ha csak CH-t ennék akkor a testkompozícióm változna, de tömegben is nőnék? (tehát nem izombontás és zsírnövelés lenne a kevés kcal miatt?) Ezekkel tisztában vagyok ezért nem értem. Az evés gyakorisága lehet rizikó tényező?
2015. máj. 11. 10:33
 22/62 A kérdező kommentje:
és heti 3 1,5-2 órás aerob jellegű küzdősportot végzek.
2015. máj. 11. 10:34
 23/62 anonim ***** válasza:

Felesleges belemenni ennyire az apró részletekben.Hiába számolod ki magadnak precizen a makro táanyagoka,akkor sem leszel nagy változás.Ember vagy te is.Nincs két egyforma napod.Pl egyiknak a tanárod, vagy a fönökod felmérgesit már is több kalóriád elmegy...Ez csak egy példa volt!!!!

Én keszitenék egy sablonos étrendet tiszta alapanyagokból és a mozgásra fektetnék nagyobb hangsúlyt.

2015. máj. 11. 10:39
 24/62 A kérdező kommentje:
mint látszik intervallum értékeket adtam meg az általad leírt okok miatt :D igen tudom, hogy semmi sem egzakt nem látszik? :D
2015. máj. 11. 10:42
 25/62 anonim ***** válasza:
'Aerob jellegű küzdősport'.Ez a mondat rosszul esett nekem:)
2015. máj. 11. 10:43
 26/62 A kérdező kommentje:
akkor úgy írom, hogy nem erőedzés, aerob és dinamikusabb szakaszok is vannak benne, meg némi erősítés, meg koncentráció(agytorna) csak nem akartam túlbonyolítani a fogalémazást, de nem ez a lényeg, ha meg nem volt érthető akkor bocsi :D
2015. máj. 11. 10:46
 27/62 anonim ***** válasza:
szia.Gondlom valami japán harcmuvészetet tanuls.Jól sejtem?
2015. máj. 11. 10:53
 28/62 anonim ***** válasza:
Egyébként mióta csinálod ezt az étrendet, és mennyi idő alatt híztál?
2015. máj. 11. 10:53
 29/62 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben elsőnek én emelnék az aerobon.Ha így sincsen változás egy héten belül,akkor átszámolnám az étrendet emelnék a fehérjén és napi 110g-ról indítanám a ch csökkentést heti 10g ch-val csökkentve.A napi ch-t 4 felé osztanám arányosan,az első és az utolsó étkezésben már nem lenne,ha 6 étkezéssel számolunk.
2015. máj. 11. 11:00
 30/62 A kérdező kommentje:
Egészséges életmódra márk kb 2,5-3 éve váltottam, és az utóbbi 2 hónapban történt ez.
2015. máj. 11. 11:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!