Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzóval lehetséges funkcioná...

Súlyzóval lehetséges funkcionális edzés? Szabad súllyal.

Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 09:48
1 2 3 4 5 6
 51/52 Dogmatix91 ***** válasza:
Az az igazság, hogy kezdek belefáradni abba, hogy a sok büdös paraszt nem képes visszavinni a tárcsát, széthordja a rudakat, befoglalja a padot/gépet/súlyzót és 20 percet pihenget, persze ha oda akar menni valaki akkor egyből fenyít a büdös barma. Elfekszik az út közepén mert ő annyira elfáradt lábazás közben és ez persze marha menő mert a videókban a nagyok is fetrengenek. Majdnem fellök a nyomorék mert ő most vonul és mindenki lássa hogy a szétkokszolt felsőtestet cipeli 2 farok vastagságú láb. Nálunk sajnos már minden normálisabb teremben ez megy, nekem ez nem hiányzik. Voltam egy cf edzésen, tök jó volt a hangulat, volt kihívás és ami a legfontosabb normális emberekkel találkoztam. Persze most hatalmas divat lett a crossfit de én már a tavalyi regionálist és a gamest, tehát nem hirtelen fellángolás ez nálam, de eddig tök jól megvoltam a konditeremben és nem akartam sportágat váltani. Mára sajnos ez változni látszik, de ettől függetlenül még mindig szeretem a testépítést, pedig már merőben más értékrendet képvisel, mint mikor elkezdtem.
2014. máj. 29. 22:14
 52/52 anonim ***** válasza:
Az a lenyeg hogy elvezd. A mi termunkbe mindenki joarc.
2014. máj. 29. 22:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!