Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izom és ízületek nyújtása...

Izom és ízületek nyújtása külön lehetséges?

Figyelt kérdés
Böngésztem neten és több helyen is olvastam,láttam amibe mondták hogy külön nyújtják izmaikat és ízületeiket. Ez hogy lehetséges?milyen külön gyakorlatokkal?Izmok nyújtására találtam gyakorlatokat, de ízületekre külön nem, hogy van ez? Ugyan azon izom nyújtó gyakorlatokkal az ízületek nem nyúlnak?

2014. máj. 18. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Ízületek nem nyúlnak, ízületeknek a mozgástartománya fejlődik. Átmozgatással, amihez speciális gyakorlatok vannak, amiket meg kell tanulni.

Általában amikor 'nyújtasz' akkor az ízületeid mozgástartományát is fejleszted. Kérdés hogy milyen gyakorlatokból áll a nyújtás program.

2014. máj. 18. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs külön ízület és izomnyújtó gyakorlat. Csak nyújtó! Nyújtásnál az ízülethez tartozó/kapcsoló izmok megnyúló képességét fejleszted.

A te ízületi mozgékonyságot sok mindentől függ...tok, szalagok, alapból az ízület fajtájától és formájától, a benne lévő lágy részek torlódásától, de leginkább az ízületet körülvevő izmoktól, azok hosszától, feszülésétől...stb

2014. máj. 18. 11:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2014. máj. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!