Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzóval lehetséges funkcioná...

Súlyzóval lehetséges funkcionális edzés? Szabad súllyal.

Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 09:48
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Te már nagyon humoros vagy, vicclapot olvastál a 2 sorozat közötti pihenőidőbe? :D
2014. máj. 28. 12:26
 22/52 anonim ***** válasza:

Már óvodás koromban vicckönyveket olvastam mesekönyvek helyett (de kajak).

Amúgy már a 16. válaszban is szarkasztikusan(?) arra utaltam, hogy a kárpitosmunka még annyira sem sokak által űzött elfoglaltság, mint a kerti, tehát amíg ki nem derül, milyen funkcióra is gondolt a kérdező, maradjunk a főtömegnél.

2014. máj. 28. 12:31
 23/52 anonim ***** válasza:
homeosztázis, ha sok kárpitos munkát végzel elõbb utóbb bírni fogod, edzj akárhol...
2014. máj. 28. 12:32
 24/52 anonim ***** válasza:
És tetszett? Én is olvastam sokat de elég gyenge viccek voltak benne. Igaz, bár szerintem a kérdező szarja le a válaszaink :D Egyébként ezt sose értettem, 10 kérdésből 8ra sose válaszol a kérdező xd
2014. máj. 28. 12:32
 25/52 Dogmatix91 ***** válasza:
A kérdés gyakran előfordul, a válasz pofon egyszerű: hivatalosan funkcionális az a sport, amely felkészít a hétköznapi terhelésekre, a hétköznapi mozgásokra és megtanít a helyes mozdulatokra. Felemelsz egy rekesz epret a földről, leguggolsz bekötni a cipőfűződ, ezek mind olyan mozdulatok, amit naponta sokszor megcsinálunk, sokan nem helyesen. Görbe háttal hajolunk le, a guggolásunk pedig még rosszabb. (forrás: body.builder.hu) Csak, hogy mindenki tudja miről van szó.
2014. máj. 28. 12:38
 26/52 anonim ***** válasza:
Hivatalosan. De legtöbb embernek az a funkcionális erő, amit pl a fegyencedzésből fognak szerezni.
2014. máj. 28. 12:39
 27/52 anonim ***** válasza:

Volt egy Nagy Viccenciklopédia nevű, majdnem 800 oldalas könyv kategorizált viccekkel, meg volt egy 500 kérdés-válaszos füzetecske, ezeket bújtam főleg :D Még most is megvannak.

Nem tudom, hogy az offolás miatt a kérdező bedühödik, és helyreutasít minket, vagy pont elmegy a kedve a válaszolástól.

De még egy kis on: én úgy látom, hogy aki edzőterembe jár, azoknak nagy része szellemi munkát végez, nem fizikait, pont ezért jár edzeni, hogy a testét is karbantartsa. Ergo nem azért járnak általában az emberek, hogy jobbak legyenek kaszálásban/kárpitosmunkában, hiszen aki eleve azt csinálja, az abban tud hozzá a legjobban gyakorolni. Ezért sincs értelme összehasonlítani a kettőt.

2014. máj. 28. 12:40
 28/52 anonim ***** válasza:
Igazad van. Csak sok gyúrós srác hiszi azt hogy ha edz, egyértelműen erős lesz minden téren. Más erejét nem ismerik el, csak a sajátjukat, mert csak az a erős, ki nagy súlyt felemel.
2014. máj. 28. 12:43
 29/52 Dogmatix91 ***** válasza:
Az, hogy a legtöbb embernek mit jelent még nem változtatja meg az eredeti jelentését.
2014. máj. 28. 12:48
 30/52 anonim ***** válasza:
" Felemelsz egy rekesz epret a földről, leguggolsz bekötni a cipőfűződ" Te is olvastad a mai builder cikket a súlyemelésről? :D
2014. máj. 28. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!