Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzóval lehetséges funkcioná...

Súlyzóval lehetséges funkcionális edzés? Szabad súllyal.

Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 09:48
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Ja jó, még el sem olvastam, de már leesett honnan idézted. :) :D
2014. máj. 28. 15:40
 32/52 anonim ***** válasza:
Na ide is betévedt egy kis debil, aki azt hiszi, hogy az az erő, ha egész nap kapálsz. Ekkor baromságot, hogy lehet már leírni? A kaszálás, egész napos betonkeverés az állóképesség kiskocsog, nem erő kérdése. És aki ezt csinálja akár egy hétig is, az simán belejön, akár testépítő, akár kézilabdás, akár sakkozó az ember. Ez nem úgy van, hogy egy testépítő az marhagyenge minden otthoni melóban! Én simán bírom bárkivel a tempót, pakoltam már nyáron szalmabálákat is a tűző napon és bírtam a többiekkel. Téglát is hordtam építkezésnél és azt meg jóval jobban bírtam. Saját testsúlyos edzés is nokedli. Szerintem az nem testépítő, aki nem tud húzódzkodni.
2014. máj. 28. 17:14
 33/52 anonim ***** válasza:
Kár hogy Montez-t felváltották olyan csicskák, mint te, ''kisköcsög''
2014. máj. 28. 21:40
 34/52 anonim ***** válasza:
Ja, kár.:-)
2014. máj. 28. 21:42
 35/52 anonim ***** válasza:
Hahahaahha kár hogy ilyen sandorzsolt-ok vannak Montez helyett.
2014. máj. 28. 22:52
 36/52 anonim ***** válasza:
Majd megmondom neki, hogy hiányolta egy kaszálós kiskocsog. Elég jól ismerem a montezgyereket.:)
2014. máj. 29. 05:25
 37/52 anonim ***** válasza:
Tudom hogy te vagy szóval ne sírjál, csak új névvel felvettél valami szánalmas új személyiséget is. Amúgy ha ilyen nagy a pofád hogy mindent bírsz, és pest megyei vagy akkor írj rám. Beviszlek egy munkahelyre, de ha nem fogod bírni legalább 1 hónapig, akkor nyakon baszlak egy francia rúddal.
2014. máj. 29. 09:32
 38/52 anonim ***** válasza:

szerintem olvasd vissza a válaszaidat mielõtt mások modorára kezdenél mutogatni...

75%

2014. máj. 29. 10:12
 39/52 anonim ***** válasza:
Kis 75-ös gyökérgyerek, én régen is pont ilyen voltam a kis kocsogokkel, nem változtam semmit. Sőt, régebben sokkal többet vitáztam. Aki pedig normálisan kérdez és nem butaszar, annak segítek most is. Ennyi. A melóhelyre pedig hívjad anyukádat kisgyerek, ő tuti szeret téged ilyen hulyén is. Nekem van saját komoly melóm.
2014. máj. 29. 16:35
 40/52 anonim ***** válasza:

De ez a kaszálás mitöl lesz olyan fontos? Szerintem en le fogok elni egy 100%-os eletet anelkul hogy valaha fogtam volna kaszàt a kezembe.

Meg ha jol tudom mar reg feltalaltak a gepesitett verziojat ezeknek a mindenekfelett álló munkáknak szoval ezekhez erot szerezni a leghaszontalanabb solog a vilagon.

2014. máj. 29. 17:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!