Súlyzóval lehetséges funkcionális edzés? Szabad súllyal.
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 09:48
41/52 anonim válasza:
Nem kell kaszálni sem betont keverni az emberek 99%-ának sosem. De ha meg kell, akkor sem gond, mert bárki megcsinálja, egyáltalán nem nagy meló. Ha pedig mégsem menne valakinek, akkor belejön elég gyorsan, mert a szervezet ahhoz alkalmazkodik. De ez nem erő kérdése. Ez állóképesség. De ezt egy ilyen idióta kisgyereknek hiába magyarázzuk marcii, ez nem érti, mert hóthulye! Beleugat dolgokba, amihez nem ért.
42/52 anonim válasza:
Lehet ezert kell kapàlnia. Mert ez az egyetlen munka amit el tud vegezni.
43/52 Dogmatix91 válasza:
Kicsit azért vitatkoznom kell. Itt most nem az erőről van szó, hanem a funkcionalitásról. A kaszálás egyébként elég idióta példa, mert leginkább technika és nem erő/állóképesség kérdése. Aki nem bír órákat állni vagy sétálni az húzza le magát a WC-n. A funkcionális edzés során azért jelentősen javul az állóképesség, míg egy átlagos konditerembe járó emberkének nincs meg a szükséges állóképessége egy komolyabb munkához. Az megint más kérdés, hogy előbb belerázódik, mint egy foteltöltelék. De maradhatunk a sportolásnál is, egy átlag kondis nem tud leúszni párszáz métert se, egy biciklitúrán is meghal. (Hangsúlyoznám az átlag kondis megnevezést, mert mind tudjuk, hogy a termekbe járók 90%-a még csak be sem melegít rendesen nem, hogy még le is nyújtson)
44/52 anonim válasza:
Én simán focizok 3 órákat és úszok is nem keveset ha úgy van kedvem. Szóval az nem igaz, hogy egy testépítőnek nincs állóképessége. Pedig van rajtam némi tömeg. Ha kell kép akkor küldök , dogmatix.
45/52 Dogmatix91 válasza:
Én elhiszem, de ezért is írtam oda, hogy az átlagos kondizókról írtam. Van olyan profi testépítő is aki simán ugrálja a szaltókat meg a flickeket, de nem ez a megszokott. Egyszer menj le egy terembe és nézd meg, hogyan edzenek az emberek. Meg fogsz rémülni.
46/52 anonim válasza:
egyszer menjek le? :) Én pár évet edzettem csak itthon, de 26 évet a 29-ből amit edzéssel töltöttem az teremben volt. Novembertől szintén teremben nyomom. Van egy-két puhány arc az igaz, de nálunk azért a többség keményen tolja.
47/52 Dogmatix91 válasza:
Úgy tudtam otthon edzel évek óta. :D Nálunk kb fél év alatt elözönlötték a gyökerek a termet. Magamutogató ecsetek. A kedvencem amikor elmennek egy fekvenyomó versenyre, elérnek egy jó helyezést de csak mert olyan könnyűek, hogy 4en vannak a súlycsoportjukban és akkor már ők a terem királyai, minden ember pusztuljon az útjából, aztán csodálkozik ha félretessékelem. Egyre több teremben jelennek meg az ilyen majmok, ezért is fogom otthagyni az egészet és belevágok egy másik sportba (súlyemelés vagy crossfit).
48/52 anonim válasza:
igen, tavaly novemberig pár évet itthon nyomtam, de előtte teremben edzettem. Most újra teremben. Amúgy igazad van, ha mást is kipróbálsz.
49/52 Dogmatix91 válasza:
Sok szerencsét, reménykedjünk, hogy vannak még normális termek! (Én azt hittem az enyém az, de sajnos tévedtem :S )
50/52 anonim válasza:
Dogmatix ne hagyd abba ezt a szep sportot emiatt.
Vagy akkor legyel powerbuilder.
Vegezz eroemelest eroemelo teremben es ha lemarad valami arra izolalj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!