Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti egy edzés / izomcsoport?

Heti egy edzés / izomcsoport?

Figyelt kérdés
múlt héten edzettem bicepszre, tricepszre, de én kevésnek érzem.. mert tök össze 'esik' a karom egy hét után

2014. ápr. 23. 13:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A legnagyobb eredmenyt ebben a sportban meg mindig az hozza ha valaki következetes. Nem hagyja abba 2 honap utan. Tudja mit csinal a teremben es hasonlok. Figyel mit eszik.

Osztottal is siman lehet fejlodni nem vita. De ha ket gyereket egymas melle teszunk akik mindketten ugyanolyan kemenyen edzenek es ugyanugy kajalnak ugyanolyan a genetikajuk. Akkor az fog gyorsabban fejlodni aki teljes testezik, mert gyakrabban csinalja a mozdulatokat gyorsabb a lehetoseg a fejlodesre is.

2014. ápr. 24. 18:36
 22/27 anonim ***** válasza:

Elvileg megvan már vagy 35 éves is ez a srác, ez a gáz :D

Amúgy meg szerintem kinek mi jön be. Nem hiszem, hogy a két teoretikus, szinte mindent ugyanúgy csináló klón közül biztosan az fejlődne jobban, aki teljes testeset végez, csak ha pont olyan a genetikájuk.

2014. ápr. 24. 20:10
 23/27 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan a genetikajuk azt leirtam.
2014. ápr. 24. 20:14
 24/27 A kérdező kommentje:
nem tudok minden hozzászólást elolvasni, mert nagyon sok van. :D a lényeg hogy nincs annyi időm se.. így is heti 4 x vagyok a terembe 1-2 órát.. attól függ milyen izomcsoportról van szó.
2014. ápr. 24. 21:56
 25/27 anonim ***** válasza:
De nem arról van szó, hogy ugyanolyan-e (leírtam, hogy klónok, hülye meg nem vagyok, hogy ne tudjam, hogy ez egységes genetikát jelent), hanem hogy arra teszi-e őket alkalmasabbá, hogy valóban a teljes testestől fejlődjenek jobban, avagy nem. Érted?
2014. ápr. 24. 22:11
 26/27 A kérdező kommentje:

nem igazán. mivel nem olvastam végig mindent max 5-6 hozzászólást, nem tudom miről van szó. a lényeg hogy választ kapjak a kérdésemre. osztott edzés tervem van

h: Mell, has

sz:bicepsz tricepsz

cs: hát, váll

p: Láb has

minden izomcsoportra 3-4 gyakorlat 3-4x 8-12-es széria.

ez elött 10 perc bemelegítő futás. és ez kb már fél óra nekem. buszhoz vagyok kötve, és itthon is elég sok dolgom van. tehát jó így az edzésterv? normálisan fejlődök majd vele?

2014. ápr. 25. 07:49
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem is neked mondtam.
2014. ápr. 25. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!