Heti egy edzés / izomcsoport?
A legnagyobb eredmenyt ebben a sportban meg mindig az hozza ha valaki következetes. Nem hagyja abba 2 honap utan. Tudja mit csinal a teremben es hasonlok. Figyel mit eszik.
Osztottal is siman lehet fejlodni nem vita. De ha ket gyereket egymas melle teszunk akik mindketten ugyanolyan kemenyen edzenek es ugyanugy kajalnak ugyanolyan a genetikajuk. Akkor az fog gyorsabban fejlodni aki teljes testezik, mert gyakrabban csinalja a mozdulatokat gyorsabb a lehetoseg a fejlodesre is.
Elvileg megvan már vagy 35 éves is ez a srác, ez a gáz :D
Amúgy meg szerintem kinek mi jön be. Nem hiszem, hogy a két teoretikus, szinte mindent ugyanúgy csináló klón közül biztosan az fejlődne jobban, aki teljes testeset végez, csak ha pont olyan a genetikájuk.
nem igazán. mivel nem olvastam végig mindent max 5-6 hozzászólást, nem tudom miről van szó. a lényeg hogy választ kapjak a kérdésemre. osztott edzés tervem van
h: Mell, has
sz:bicepsz tricepsz
cs: hát, váll
p: Láb has
minden izomcsoportra 3-4 gyakorlat 3-4x 8-12-es széria.
ez elött 10 perc bemelegítő futás. és ez kb már fél óra nekem. buszhoz vagyok kötve, és itthon is elég sok dolgom van. tehát jó így az edzésterv? normálisan fejlődök majd vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!