Heti kétszer ugyanaz az izomcsoport edzése?
Figyelt kérdés
Lehetséges a jobb fejlődés?
Lehet csak beképzelem, de egyszer kipróbáltam és talán jobban fejlődtem.
2014. jan. 24. 16:44
1/2 anonim válasza:
Testalkat és szervezet függő.Nálam alap,hogy heti kétszer edzettem mindenre,kivéve a combot,annak elég heti egy.Volt egy nehéz meg egy könnyebb nap.
2/2 anonim válasza:
Simán mehet. De nem kell 2x 3 vagy 4 gyakorlat az izmokra. A lényeg, hogy úgy oszd el az edzéstervet, hogy nagyobb izmokra 15-16, kisebb izmokra 10-12 sorozat meglegyen a héten.
Nagyon jó erre a húzó-nyomó nap. Csak alap gyakorlatokat, A nap nyomó izmokra (mell, tric, láb, váll), B nap húzóra (hát, bic, has, csuklya, alkar). Illetve szétszedheted pl. a lábat vagy vállat is húzó-nyomó napra. Állig húzás, lábhajlítás pl. húzó, guggolás, nyomások nyomó napon. Minden nap 2 gyak/izom, 3-4 sorozattal. Csuklyára, alkarra elég 1 gyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!