Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti egy edzés / izomcsoport?

Heti egy edzés / izomcsoport?

Figyelt kérdés
múlt héten edzettem bicepszre, tricepszre, de én kevésnek érzem.. mert tök össze 'esik' a karom egy hét után

2014. ápr. 23. 13:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

A profik ott is koxolnak.

De amugy igen valamiert csak a testepitok koreben elterjedt a nezet hogy naturban a maximalis fejlodeshez heti 1x kell megedzebi egy izmot de kemenyen, mig minden mas sportban ugy megy hogy ha jobb akarsz lenni erosebb csinald gyakrabban. Szivesen belemennek hogy ez miert terjedt el de inkabb hagyjuk.

2014. ápr. 23. 23:50
 12/27 anonim ***** válasza:
Leírhatnád pedig, mert engem érdekelne és még mást is biztosan.
2014. ápr. 24. 00:08
 13/27 anonim ***** válasza:

Mielott megjelentek volna a koxok minden nagy testepito teljes testet edzett heti 3x mert igy fejlodtek a legtobbet. Ugyanis az edzes elinditja 48 oraig a feherjeszintezist ezert igy volt a legoptimalisabb

Aztan bejottek a koxok. És mivel azok ugy megnovelték a regeneracios kepsseget, ezert hogy maximalisan kihasznaljak oket elkezdtek tobb sorozatot es gyakorlatot csinalni de még mindig heti 3x edzettek.

Igen ám csak heti 3db 8 órás edzés nem épp a legjobb dolog ha minimálisan élni is akarsz a kondin kivul meg igen faraszto is. Ezert felosztottak heti 6 db 4 orasra majd heti 12 2 orasra. De meg mindig 3x edzettek mindent. Innen vettek at a kesobbi testepitok hogy osztottal kell edzeni es megjelentek heti 1 edzes/izomcsoport edzestervek eloszor a profik koreben majd igy a naturalok koreben is. Csak mig a profiknal ez teljesen optimalis a nagy adag kox miatt naturaloknal nem a legjobb. De ugye attol leszel profi ha a profi edzestervet koveted.

Ettol fuggetlenul ez nem azt jelenti hogy nem lesz fejlodesed a heti 1x-i edzestol de heti 3x-ossal mindenkeppen gyorsabb lesz.

2014. ápr. 24. 01:00
 14/27 anonim ***** válasza:

Ilyet nem szabad kijelenteni. Az is egy módszer a sok közül. És te ami írsz, az az hogy heti 3 teljes testes edzés, de egy izomra csak egy alapgyakorlat megy. Az nyilván okés, hiszen nem 3-4 gyakorlat megy rá heti 3-szor szerencsétlen izomcsoportra. Azaz ha összeadod akkor lesz pl bicepszre heti 3 edzésed, de összesen 3 x3= 9 sorozattal. Más meg ezt megcsinálja heti egyszer, akkor is 9 sorozat. A heti összsorozat számít.

De itt arról van szó, hogy van aki szerint heti többször lehet rengeteg sorozattal edzeni rá. naz nem megy, innen már nem regenerálódik egy naturál.

Egyébként én heti egyszer edzem, néha megy kétszer egyes izmokra, de láttál képet rólam és hiába edz valaki teljes testet mégsem izmosabb nálam. Sőt sok kokszos sem izmosabb nálam. A termünkben is csak 2-3 cuccos van, akik nálam nagyobbak. Akkor ez hogy van? Én mégis fejlődtem heti eggyel is? :)

2014. ápr. 24. 05:35
 15/27 anonim ***** válasza:

sandorzsolt taka rodjál már a pics ába

ki a fa sz mondta neked hogy ismételgesd papagáj módjára amit már előtted ketten is leírtak ?

vagy meglátod a legkisebb hibát és máris jössz kötekedni ?

esetleg ha már ketten rúgdosnak egy hajléktalant akkor kollektíven beállsz harmadiknak ? igen ?

ha kötekedni akarsz akkor azt tedd személyesen de szerintem te csak egy kis fontoskodó féreg vagy.

2014. ápr. 24. 15:33
 16/27 anonim ***** válasza:
KirályRobi, figyelj, ezt már régóta el akartam mondani Neked. De nem vagy király.
2014. ápr. 24. 16:21
 17/27 anonim ***** válasza:
Robika, te agyilag tényleg hajléktalan vagy!
2014. ápr. 24. 17:00
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem ez a legkisebb hiba, drága barátom, hanem hogy volt annyi eszed, hogy a nevedet adtad ahhoz a brillírozáshoz, amit ott egyszer leműveltél, és az egész kateg végignézte (és röhögte), még akkor is, ha nem szóltak hozzá (mert látták, hogy amúgy sincs értelme), mivel egy tűzcsappal is következetesebben lehet vitázni. Úgyhogy vagy megváltozol, vagy leveszed a neved/csinálsz új névtelen profilt, és úgy nyomod tovább a hülyeségeidet (mondjuk erre is rá fogunk jönni előbb-utóbb), mert a jelenlegi tudásod és stílusod alapján egy nagy niemand vagy, szóval vagy ne oszd a silány és helytelen tudásoddl tovább az észt, vagy nézz utána a dolgoknak kicsit jobban és akkor gyere vissza, mint hogy inkább nagyban örülj annak, hogy bebizonyosodott a gyerekkori hited, mert valami bizonytalan, semminek sem tekinthető forrás ezt írta neked.

Csillagász sem lett még senki a horoszkóp olvasgatásától, de még a Discovery-n néhány műsor 1-2 epizódjának megnézésétől sem. A különbség, hogy te még itt is csak a horoszkóp szintjéig jutottál kb. Ellenben találhatsz olyan alkotást, ami tévhitet terjeszt a csillagokról, mondjuk egy mesekönyvben, hogy az álommanó festi őket az égboltra, de ha bekajálod, és el is hiszed, az csak téged minősít. Az meg főleg, ha még egy teljesen elfogult, agresszív és hallgatni nem képes jellem is társul hozzá, és úgy mondod a marhaságot. Remélem érthető volt a párhuzam.

2014. ápr. 24. 17:00
 19/27 anonim ***** válasza:
ddrake válaszához még azt a komoly érvet fűzném hozzá a szóban forgó srác gyökérségének bizonygatása oltárán, hogy azt hiszi, külön kell írni a szót, "takarodjál".
2014. ápr. 24. 18:22
 20/27 anonim ***** válasza:
Persze. A genetikai potencialod az a genetikai potencialod. Teljestest vagy osztott. A teljestesttel gyorsabban fogsz valszeg odaerni
2014. ápr. 24. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!