Hogyan tudják sokan olyan nagy súllyal kezdeni a fekvenyomást?
/Ez a nem a suly szamit dolog a legnagyobb kamu es onigazolas./
ugyan nem én írtam ezt de kicsit félre értelmezed ezt a dolgot.
ezt nem úgy kell érteni hogy bármilyen kis súly elég hanem úgy hogy azt kell nézni hogy minden sorozatot bukásig csinálj és ahhoz mérten rakd fel a súlyt.
tehát nem a kilókhoz kell ragaszkodni hanem a jelenlegi erő szintedhez.
pl ha egyszer mikor jó formában voltál megcsináltál 8ismétlést 60kilóval de ma fáradtabb vagy akkor ne ragaszkodj a 60kilóhoz és szabálytalankodj hanem vegyél annyi súlyt vissza amivel bukásig megtudod csinálni a 8 ismétlést,ha ez 50 kiló vagy 55kiló akkor annyi és kész.
tehát nem a kilókhoz kell ragaszkodni.
ha valaki meg a 8ismétlést 180an kilóval csinálja meg bukásig akkor ő annyival edz.
idővel ez magától megy fel és egyre nagyobb súlyok kellenek majd.
nem tudom érte e már így.
Én nő vagyok, és járok konditerembe. Ugyanazt a gyakorlatot meg tudom csinálni nagyobb súlyokkal is, de minek rohanni? Amíg a kisebb súlyban van lehetőség, kiaknázva a precíz, lassabb kivitelezést, akkor minek lépjek feljebb, hogy szabálytalanul rángatva csináljam? Esetleg néha pár ismétlés a végén, mikor készülök a súly emelésére.
Amíg érzem, hogy az adott súly megdolgoztat, addig nem emelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!