Miért nem érzem hó helyen a fekvenyomást? Kreatin?
Sziasztok!
Igaz még csak pár hete edzek, de nagyon sokat olvastam a helyes edzésről, hogy mit hol fogjak, milyen szögben..
A melledzésnél bármennyire is próbálom a "mellemmel nyomni" a súlyt mindig a karomon érzem, hogy dolgozna..
A súlyt biztos, hogy megfelelően fogom, szóval lehet hogy dolgozik rendesen a mellizom csak nem érzem?
nemértem...
a másik kérdésem pedig az lenne, hogy gondoltam veszek egy kreatint a tömegnövelő meg a fehérje mellé, hogy jobban megdobjon így az elején az edzés meg a tömeg ebben a kezdeti pár hónapos szakaszban..kreatin monohidrátra gondoltam...nagyon jó genetikám van, és szeretnék az első 3-4hónapból minél többet kihozni! Érdemes kreatint venni?
Vehetsz kreatint, de kezdetben nincs sok teteje, úgyis fejlődni fogsz, mint a gomba.
Az ideg-izom kapcsolat ha jó, akkor érezned kell minden gyakorlatnál, hogy mivel mozgatod a súlyt. Ha most nem érzed, akkor valamit mégiscsak rosszul csinálsz.
Annyit tudok segíteni, ami nekem segített. Becsukod a szemed, koncentrálsz a mellre, és mintha a melleddel nyomnád a súlyt (máshogy nem tudom megfogalmazni, majdnem ugyanúgy ahogy fentebb írták). Remélem érthető és segít valamennyit.
Ha más nincs, akkor meg marad az előfárasztás a karnak-vállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!