A kreatinnak vannak mellékhatásai? Vizesít nagyon? A kúra után nagyon lemegy?
kreatint fogok venni, de az étrendem semmit nem ér. rossz étrend mellett milyen hatásai vannak? illetve ha feljön mondjuk 3-4-5-6 kg (ezt olvastam) ja meg egész sok erő, ez kúra után ez nagyon lemegy? nem fogok hülyén kinézni?
65kg
19F
üdv
belgyógyász orvos ismerősöm mondta,nem én találtam ki.
vérvétel alapján, szóval nem csak a levegőbe beszélve.
a kreatin kóra alatt a vér kreatinin szintje jelentősen megnő, ami a kezdőd vese stressz károsodás első jele.
de ez utalhat még egy enzim jelenlétéra is, amikor nagyarányú fizikai aktivitást csinál valaki, és az izomsejtek, hirtelen elkezdenek lebomlani, és újraregenerálódni, ekkor is megnő a kreatinin szint, de akkor csak ciklikusan, a terhelés után 24 órára a maxon van, de a kreatin kúra alatt, végig magas szinten van.
nos , ha ez a szint magas a vérben, vese károsodás kezdődő jele, amikor is a vese véredényei és szerkezete megnyengül, és nem lesz képes teljesen egészségesen elvégezni a munkáját.
senki nem hal bele egy kreatin kúrába, de kettőbe se, ha eleget iszik, de az orvos elmondása szerint is, legalább egy évben egyszer egy hónapra legyen csak fogyasztva, mert a későbbiekben vese problémákat okozhat.
aki nem hiszi, vérvétel, kúra előtt és után, és utána szakorvosi konzultáció.majd ott kiderül, mi mennyire káros.
és igen, vizet kell inni, ha az ember ilyet szed, hogy jól átöblítse a veséket.
Szerintem a doki maradjon az saját asztalánál :)
És én is az enyémnél, én sem megyek okoskodni az ő pácienseinek.
Az orvos papol a dolgokról, közben dugiba cigi pia megy ezerrel meg a kenőpénzek.
Én táplálkozást is tanultam, nem egy szemináriumon voltam.
Nekem is vannak orvos ismerőseim.
Nyugodt szívvel állítom, hogy 3 hónapos szedése után sem lesz semmi változás a veséddel, egy egészséges embernél.
Naponta megfelelő táplálék, víz és edzés mellett.
Én merem garantálni.
Viszont hülyegyerek módjára, ha nincs normális tiszta kajabeviteled, akkor hagyd a kreatint, nem az az első. Nem csodaszer, nem szteroid.
ha nincs étrendem, (sulis vagyok) kb mindent probalok enni ami van. nem tudok kialakítani étrendet így.. akkor az befolyásol valamit?
illetve ha abbahagynám a szedését és tegyük fel, már feljött pl 4kg akkor az lemegy? olvastam ilyenről és az nem lenne túl jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!