Ha csak ferdepados nyomást és tolódzkodást csinálok az kiváltja a fekvenyomást?
Figyelt kérdés
Nem b*ziskodni akarok de egyszerűen fekvenyomásnál rúddal fáj a vállam, természetellenesnek érzem a mozgást és nehezen fejlődök súlyokkal. ICF 5x5-öt csinálok és ott ugye alapgyakorlat, de, akkor sem szeretném csinálni. Ferdepados nyomásnál úgyis kisebb súllyal megy csak és úgy tudom az jobban kihozza a felső részét a mellizomnak, ami sokaknak úgyis le van maradva. Tolódzkodást pedig plusz súllyal is fokozatosan növelném.2014. febr. 27. 21:14
1/2 mrlacko válasza:
Nem b*ziskodni akarok de próbáld meg a fekve nyomást egykezes súlyzókkal! :)
2/2 anonim válasza:
A fekvenyomás már nem olyan, mint a testépítés hőskorában... Könnyen kiváltható. Lásd az egyik módszert már le is írták. Én személy szerint csak az első 2-3 évben nyomtam rendszeresen fekve, majd enyhén, később teljesen elhagytam. Ferdepad több dőlésszögben sokkal hatásosabb, pláne ha egykezessel is néha beledolgozol.
Vannak akik mínuszban és pluszban nyomnak inkább... Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!