A szűk fekvenyomást ki lehet hagyni?
Vagy csináljam úgy, hogy egyik héten szűken, másik héten sima fogással nyomok fekve?Egyébként ilyen a mell edzéservem:
-tárogatás egyenes padon
-tolódzkodás
-fekvenyomás
Előre is köszi!:D
Én inkább tricepszhez tenném, mondjuk tényleg elég határeset, mert mell is kap bőven(én általában mell-tricepsz edzésnél szoktam elejteni féltávnál).
Kihagyható, helyettesíthető mással.
A melledzésedhez viszont én biztosan beraknék egy döntött pados gyakorlatot is.
Köszi!
Pl. tárogatás ferde padon?
Tehát akkor jó lesz így a mell edzésterv?
-fekvenyomás
-tolódzkodás
-tárogatás egyenes padon
vagy beletegyem az áthúzást vagy a tárogatást ferde padon?(max. egy gyakorlattal lehet több, többet nem bírnék :D)
nekem ez jött be mostanában:
-fekvenyomás vizszintes padon 4x7-8
-áthúzás 3x10
-tárogatás 30 fokban döntött padon 4x10
tolódzkodás volt egy darabig áthúzás helyett (plusz súlytárcsa a nyakamban), de kellett egy kis változatosság azért cseréltem ki, elég rendesen megdobta a mellem az áthúzás nagyon jó gyakorlat, szerintem 3 gyakorlat elég mellre, esetleg a vizszintes fekvenyomás helyett lehet egyből ferde padon is kezdeni,vagy csináltam olyat is hogy 4. gyakorlatnak csigás összehúzás, de ebből csak egy sorozatot de azt bukásig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!