RTF alkalmasságin kilehet hagyni a fekvenyomást?
Üdv!
Most egy ideje egy normális alkalmassági követelmények után kutatok, eddig az jött le, hogy törvényileg van meghatározva.
Nos, a police.hu-ról sikerült beszereznem egy docot, amibe van egy táblázat.
Pontértékelés 1 kötelező+4 választható gyakorlaton elért teljesítmény alapján:
1-79 „nem megfelelő”,
80-95 „megfelelő”,
96-109 „jó”,
110-125 „kiváló”
Az lenne a problémám, hogy a fekvenyomás 60kg-al nekem még messze van, ezért a másik 6 feladattal próbálnék megbirkózni.
Kérdésem lenne, hogy az 1 kötelező feladat melyiket takarja a 7 közül? Van-e rá lehetőség, hogy fekvenyomás nélkül feleljek meg?
Ezt szeretném tudni, hogy hogy van. :)
Kötelező: 2000 méteres futás
Választható gyakorlatok: fekvőtámasz, felülés, ingafutás, hajlított karú függés, fekve-nyomás, helyből távolugrás
Most hirtelen megpillantottam ezt a police.hu-s docba de kérdés ez az RTF-re is igaz-e?
Próbáltam megkeresni, de nem jött össze, viszont a tavalyit eltudom mondani.
Akkor kötelező volt a 2000 méter, a távolugrás, a felülés és választhattál a függés a fekvenyomás között. Ezek összesen 100 pontot tettek ki (25-25) és ebből kellett elérni bizonyos pontszámot.
Azért azt nem hiszem, hogy egy év alatt ennyit változtattak volna, de persze ki tudja :) Azért informálodj valami hivatalos forrásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!