Mit tehetnék, hogy kicsit kockahasam legyen?
Szeretnék nyárra kockahasat de nem ilyen hatalmas kigyúrtra
gondolok csak egy kicsit látszódjon..Nem vagyok hízékony típus !! Hetente 2x járok táncolni aminek a negyedében hasizmozunk de ettől még nincs kockahasam !! Mit tehetnék ami gyors ingyenes és egyedül is tudom végezni h kockapocakom lehessen ?? 13/L
Lyézusatyaisten :DDDD Neked tényleg elgurult a gyógyszered...
Azt mondják, Észak-Európában megvalósul kb a nemek közti egyenlőség, a nők nem várják el, hogy kinyisd előttük az ajtót, sőt, meg is sértődnek olykor, és mégis, az északi országok igencsak fejlettek. Rengeteg vezető pozícióban, mérnöki állásban vannak nők, és megy a szekér. Na ilyenkor mi van?
A gondot inkább a túl libsik okozzák, a mindenkinek _mindent_ lehet hirdetők, és azok, akik csak végletekben tudnak gondolkodni, mint pl te. Senki sem beszélt "kigyúrt" nőkről, pont az általad említett természeti törvényszerűségek akadályozzák meg, hogy egy nő kigyúrt legyen. Ami naturálban megy, az még nagyon szép, de már azért is meg kell erősen szenvedni. Attól meg, hogy a csontgebe/zsírdisznó/skinnyfat csajok majd elfogynak előled, nem kell félned, ez az ország különösen nem tudja felfogni az izom és a nő szavakat egy mondatban, jól reprezentálod a korlátolt lakosságot.
Tudom, hogy úgysem érted, de: egy kicsit, vagy közepesen kéne csak nyitni, és engedni az embereket a maguk útjára, jobbak lennének a dolgok. Se nem kontrollálatlanul, se nem ilyen ósdi módon agyonkontrolláltan nem szabad csinálni.
Olyan "normális" termet meg mutathatnál, ahova be sem engednek nőket.
Strong women only intimidate weak men.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!