Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tehetnék, hogy kicsit...

Mit tehetnék, hogy kicsit kockahasam legyen?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyárra kockahasat de nem ilyen hatalmas kigyúrtra

gondolok csak egy kicsit látszódjon..Nem vagyok hízékony típus !! Hetente 2x járok táncolni aminek a negyedében hasizmozunk de ettől még nincs kockahasam !! Mit tehetnék ami gyors ingyenes és egyedül is tudom végezni h kockapocakom lehessen ?? 13/L

2013. nov. 22. 21:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Ne csináld már ezt magaddal!

Tiszta torz leszel!

Egy lánynak legyen finom puha a hasa!

2013. nov. 23. 11:27
 12/43 anonim ***** válasza:
Megnéztem ennek a Zuzana Lightnak is a képét, hát egy átlagos harmincas magyar nő sokkal kívánatosabb!
2013. nov. 23. 11:29
 13/43 anonim ***** válasza:
Hihetetlen.... :D Csak nem tűnnek el az egoista marhák? :D
2013. nov. 23. 11:32
 14/43 anonim ***** válasza:

Ja, tegnap is volt egy ilyen kérdés, arra is leírtam, hogy undorító a kockahas, erre egy csomó támadást kaptam.

sok hülye egoista, inkább az értelmüket csiszolgatnák, ahelyett hogy kockahasra gyúrnak, főként nő létükre!

2013. nov. 23. 11:36
 15/43 anonim ***** válasza:
Azt hiszik, hogy egy nőnek úgy kell kinézni, ahogy ők gondolják. Besza rás.;)
2013. nov. 23. 11:37
 16/43 anonim ***** válasza:
Ácsi, itt most te vagy az egoista marha, amiért azt hiszed, minden nőnek a te ízlésednek kell megfelelnie, és eldöntheted objektívan mi szép, és mi nem. És mivel a tegnapiból sem sikerült tanulnod, akkor elég buta is lehetsz. Nem az a hülye, aki rád szól, hogy ugyan mégis ki a fenének képzeled magad...
2013. nov. 23. 11:39
 17/43 anonim ***** válasza:

Pont fordítva van!

Ti leírjátok, hogy nektek tetszik, én meg leírom, hogy nekem nem tetszik. Erre rögtön elkezdtek támadni, hogy mit képzelek én magamról, hogy nekem nem tetszik, mi az hogy én itt elő akarom írni milyen legyen az összes nő...

2013. nov. 23. 11:46
 18/43 anonim ***** válasza:

"Ne csináld már ezt magaddal!

Tiszta torz leszel!

Egy lánynak legyen finom puha a hasa!"

"undorító a kockahas"

" inkább az értelmüket csiszolgatnák, ahelyett hogy kockahasra gyúrnak, főként nő létükre!"

Ez nálad a 'nekem nem tetszik'? Nem beszélni mádzsár?

2013. nov. 23. 11:50
 19/43 anonim ***** válasza:

A tegnapi idióta 60%-os kisgyerek lement 59%-ra és még mindig azt hiszi, hogy ő az isten és minden nő neki akar tetszeni.

Hát menj már az anyukádba, te nem normális gyökér. Mégis mit képzelsz, hogy te beleugatsz minden kérdésbe, hogy milyen forma legyen egy nő. Neked nem tetszik, de millió embernek meg igen. Kutyát nem érdekli , hogy neked mi jön be.

2013. nov. 23. 11:51
 20/43 anonim ***** válasza:
Ti meg betegek vagytok vagy látens homoszexuálisok!
2013. nov. 23. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!