Mit tehetnék, hogy kicsit kockahasam legyen?
Szeretnék nyárra kockahasat de nem ilyen hatalmas kigyúrtra
gondolok csak egy kicsit látszódjon..Nem vagyok hízékony típus !! Hetente 2x járok táncolni aminek a negyedében hasizmozunk de ettől még nincs kockahasam !! Mit tehetnék ami gyors ingyenes és egyedül is tudom végezni h kockapocakom lehessen ?? 13/L
Ne csináld már ezt magaddal!
Tiszta torz leszel!
Egy lánynak legyen finom puha a hasa!
Ja, tegnap is volt egy ilyen kérdés, arra is leírtam, hogy undorító a kockahas, erre egy csomó támadást kaptam.
sok hülye egoista, inkább az értelmüket csiszolgatnák, ahelyett hogy kockahasra gyúrnak, főként nő létükre!
Pont fordítva van!
Ti leírjátok, hogy nektek tetszik, én meg leírom, hogy nekem nem tetszik. Erre rögtön elkezdtek támadni, hogy mit képzelek én magamról, hogy nekem nem tetszik, mi az hogy én itt elő akarom írni milyen legyen az összes nő...
"Ne csináld már ezt magaddal!
Tiszta torz leszel!
Egy lánynak legyen finom puha a hasa!"
"undorító a kockahas"
" inkább az értelmüket csiszolgatnák, ahelyett hogy kockahasra gyúrnak, főként nő létükre!"
Ez nálad a 'nekem nem tetszik'? Nem beszélni mádzsár?
A tegnapi idióta 60%-os kisgyerek lement 59%-ra és még mindig azt hiszi, hogy ő az isten és minden nő neki akar tetszeni.
Hát menj már az anyukádba, te nem normális gyökér. Mégis mit képzelsz, hogy te beleugatsz minden kérdésbe, hogy milyen forma legyen egy nő. Neked nem tetszik, de millió embernek meg igen. Kutyát nem érdekli , hogy neked mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!