Mit tehetnék, hogy kicsit kockahasam legyen?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyárra kockahasat de nem ilyen hatalmas kigyúrtra
gondolok csak egy kicsit látszódjon..Nem vagyok hízékony típus !! Hetente 2x járok táncolni aminek a negyedében hasizmozunk de ettől még nincs kockahasam !! Mit tehetnék ami gyors ingyenes és egyedül is tudom végezni h kockapocakom lehessen ?? 13/L
2013. nov. 22. 21:10
1/43 Mirk válasza:
Diétázz és erősítsd a hasizmaidat.
4/43 anonim válasza:
hülyén néz ki... főleg ha pl egy lány izmosabb mint egy fiú.
5/43 anonim válasza:
Már mért lenne az, nem 40-es karja lesz, csak a hasa lesz kockás. Meg egyébként is ízlés kérdése, nekem tetszene!
6/43 anonim válasza:
Kockahas nem való egy lánynak. A legtöbb fiúnak sincs.
7/43 anonim válasza:
Nem te döntöd el. a meg a lány izmosabb, mint a fiú (ami elég ritka eset), az max a fiúnak gáz (neked talán? egyéni szocprobléma), a lánynak semmiképp. Hagyni kéne már ezt a visszahúzós féreg mentalitást.
8/43 anonim válasza:
Kockahas inkább fiúknak kellene.
9/43 anonim válasza:
aha..AHA. Megnéznék én egy férfit, aki kirugdos az ágyából pl egy Zuzana Light-ot olyan dumával, hogy fúúj kockás a hasad...:D
10/43 anonim válasza:
Úgy látom ide is jött egy idióta nemnormális, aki azt hiszi, hogy minden nőnek az ő igényei szerint kell kinézni.
Nem te döntöd el debilke, hogy a nők egy része hogy nézzen ki. Nem neked akarnak tetszeni gyökérgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!