Szeretnék nyárra kockahasat de nem ilyen hatalmas kigyúrtra
gondolok csak egy kicsit látszódjon..Nem vagyok hízékony típus !! Hetente 2x járok táncolni aminek a negyedében hasizmozunk de ettől még nincs kockahasam !! Mit tehetnék ami gyors ingyenes és egyedül is tudom végezni h kockapocakom lehessen ?? 13/L
Farok se való egy nőre, de lefogadom, hogy nektek az is bejön!
2013. nov. 23. 11:54
22/43 anonim válasza:
Tévedsz kocsog. Nekem bejön az is, ha zsírosabb egy nő. Én nem írom elő senkinek, hogy nézzen ki. Neked is el kell fogadnod, hogy nem mindenki neked akar tetszeni.
2013. nov. 23. 11:55
23/43 anonim válasza:
Ó, igen, ha rájöttünk, hogy az érveink elpusztultak, kezdjünk személyeskedni, úgy biztos megértik majd, és igazat adnak nekünk! De legalábbis elszégyellik magukat!
2013. nov. 23. 11:57
24/43 anonim válasza:
13 évesen meg különben se akarjon még senkinek se tetszeni, hanem legyen normális, mint minden korabeli.
Vagy ti mégis hány kockahassal rohangáló 13 éves lányt látok mondjuk a strandon? Én nem szoktam ilyeneket látni szerencsére, mert elhánynám magam. Tulajdonképpen az apjukat nem érteném, hogy miért nem tömi meg naponta háromszor mint a libát két hatalmas shaler kíséretében?
2013. nov. 23. 11:58
25/43 anonim válasza:
Áhá, szóval rájöttél, hogy nincs igazad, mert mégis csak Te voltál a marha, aki okoskodott, szóval most másik fogást próbálsz keresni az ügyön. Nem roooossz :D
2013. nov. 23. 12:08
26/43 anonim válasza:
Te meg miről beszélsz? Itt nincs helye okoskodásnak, mert ez egy esztétikai kérdés.
2013. nov. 23. 12:09
27/43 anonim válasza:
Azta, már gyereknevelési tanácsok is vannak :D Gondolom nem ismered a mértékeket sem, de alapvetően a kérdés arról szól, hogy "kicsit látszódjon". Eleve sem tud nagyon, sőt, még az is lehet, hogy egyáltalán nem, de nem okoz ezzel magának rosszat, kivéve, ha eszement módon kezd diétázni, de az ilyen lányokat inkább a fogyirovatban találod (jóval többet), úgyhogy oda menj téríteni.
Az a 'shaler' meg inkább saller, mondom én, hogy nem beszélni madzsar :D
2013. nov. 23. 12:10
28/43 anonim válasza:
Ja, én azt hittem shaker, és valami nyakatekert utalás a kondipor káros hatására :D
2013. nov. 23. 12:13
29/43 anonim válasza:
Mindig be kell hoznod valami irreleváns elemet a történetbe? Kit érdekel most az, hogy hogyan írok le egy szót?
2013. nov. 23. 12:15
30/43 anonim válasza:
Nem utalgatok a fehérjepor semmilyen káros hatására, mivel tudom, hogy nincs ilyen. Lehet jobban értek a testépítéshez mint itt egy páran. Egy dolgot legalábbis biztosan tudok róla; a testépítés egy férfisport! Nem nőknek való!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!