Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Felsőtestre meg karra hogy...

Felsőtestre meg karra hogy lehetne erősíteni a lentieken kívül? 21 F

Figyelt kérdés

elég vékony vagyok és szeretnék kicsit erősödni felsőtestre meg karra. de mindenki azt mondja, hogy úgy érdemes elkezdeni sportolni hogyha élvezem is az edzést. csak az a baj, hogy a súlyzós gyakorlatok egyáltalán nem kötnek le hanem kifejezetten untatnak. ugyanez van a konditerem esetében is.

valami más módszert tudtok ajánlani?

2013. okt. 28. 16:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
Minek írsz a testépítésbe kérdést, ha eszed ágában sincs csinálni semmit, amitől izmosodnál. Elég szomorú, hogy annyira idióta vagy, hogy ilyen nagyfiú létedre másnak kell kitalálni, mi az ami "szórakoztat". Ki a fa.szt érdekel, hogy téged mi szórakoztat, leírták neked világosan, hogy vagy súlyzós edzés kell, vagy saját testsúlyos. Mit picsogsz itt össze-vissza, kis szaros. Gondolkozzál már, kivel hogy beszélsz. Ha meg azt hallottad máshol, hogy itt nem segítőkészek, akkor miért itt kérdezed, érdeklődjél máshol! Itt nincsenek rászorulva ám a hisztijeidre, hogy ez se jó, meg az se jó. Kérdezd meg anyukádtól, vagy a haverjaidtól, ők majd simizik a bucidat. Szerintem meg pont jó lenne neked a balett, úgyis kislány vagy. :-) Az oldalon Montez az, aki a legtöbbet segít, mivel mindent vág a témával kapcsolatban. Ezt nem mondták a másik résznél? Úgyhogy légyszi máshol fáraszd a népet a hülyeségeiddel.
2013. okt. 28. 18:35
 32/62 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként ajánlom neked, hogy kérdéseddel fordulj Drugs Bunny-hoz, ő tuti talál neked valami jó edzésformát, csipázza ám az ilyeneket, mint te!
2013. okt. 28. 18:39
 33/62 anonim válasza:

Inspirálódj

[link]

Engem is ez motivál persze nagyon messze vagyok tőlük de 3 hónap után sikerült totál nulláról elérni már 2.5 hónap alatt 5 húzódzkodást kis lépésekkel de haladok :)

2013. okt. 28. 18:40
 34/62 anonim ***** válasza:
Szerintem ..ar vagy, voltál és leszel is ilyen hozzáállással, nem köt le az edzés? ne csináld, ennyi. . ez kb olyan, hogy szeretnél pénzt keresni, de dolgozni meg nem akarsz, tehát valamit vmiért.. gyúrsz és izmosodsz, vagy otthon hokizol, és maradsz etiop, ennyi. ..
2013. okt. 28. 18:41
 35/62 anonim ***** válasza:
Így van, Andi az ilyen kislányok menjenek Bunnyhoz, ő is szereti őket. :)
2013. okt. 28. 18:41
 36/62 anonim ***** válasza:
Mármint a kérdező menjen Bunnyhoz, Andihoz meg én megyek egy kézfogásra.:)
2013. okt. 28. 18:51
 37/62 anonim ***** válasza:
Várlak... :-)
2013. okt. 28. 18:54
 38/62 *Glissade* ***** válasza:

Vagy akár mehetne Montezhez is személyi edzésre;)

Szerintem olyan fegyelmet tanulna, hogy meg sem merne szólalni:)))

2013. okt. 28. 18:54
 39/62 anonim ***** válasza:
Jöhetne, de inkább Andinak tartok, ő szeret edzeni, nem rinyál ha meglát egy súlyzót.:)
2013. okt. 28. 18:56
 40/62 *Glissade* ***** válasza:
Pedig a súlyzó bizony, igen gonosz tárgy; ől, buti, nyomorba dönt;)))
2013. okt. 28. 18:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!