Lányok! Felsőtestre kondiban milyen gépeket használtok?
Én az ilyen fajta gyakorlatokat nem csinálom:
Szerintetek ez gond? Általában inkább a gépeket használom és nem szeretek rúdra súlyokat pakolgatni és azt kinyomni, olyan férfiasnak érzem. Ti hogy szoktátok? Gáz ahogy én gondolom vagy tényleg így van?
Meg még ilyenekre gondolok:
Ez eredetileg a női edzésterv között volt, de én akkor sem csinálok ilyet szívesen. Így viszont van 3-4 gép, amit használok és így gyorsan elrepül az az edzés, amit a felsőtestre szánnék.
Nyugodtan eddz szabad súlyokkal, sőt, általában jobb, mint a gépek. Néha ez, néha az. S nincs ebben semmi férfias, inkább pont hogy jól kéne magad érezned, hogy rendesen edzel. Tudod mennyi marhajótestű, belevaló csaj csinál ilyeneket? Sok.
Hogy néz ki a teljes edzésterved?
Köszönöm a válaszaitokat!:)
Az edzéstervem még sehogy sem néz ki, mert hétfőtől kezdem el és nem is tudom igazán, hogy mit csináljak és hány kg-al így örülnék, ha valaki ebben is tudna segíteni. Külön edzőtervet nem akarok kérni, mert az elég sok pénz lenne pluszba.
Felsőtestre azért sem szeretek edzeni, mert olyan kellemetlen, hogy alig bírom el és kicsi súlyokkal csinálom.:D Igazság szerint sokszor meg is bámulnak a pasik és ezt nem tudom hova tenni és ez így kínos.
Bosy.builder alapismretek, kezdő átmozgató edzésterv. Étrended van? Nem ám csak úgy random nekiállunk :P
Csaj vagy, azokat mindig bámulja valami pasi :D Főleg, ha edz, és főleg, ha rendesen edz. A creepykkel nem kell foglalkozni, de ha rendesen edzel sokkal nagyobb az esély, hogy egy normális srác elismerését vívod ki. Na meg a rendesen edzés előnyeit sem kell elfelejteni. Csak nyugi, megszokod hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!