Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti miket használtok kiegészítő...

Prto3inVitez kérdése:

Ti miket használtok kiegészítőknek?

Figyelt kérdés
jelenleg jumbo professionalt mega daily one plust használok, a vállam kezd elég gatya lenni, valami jó izületvédőt tudtok mondani?
2013. szept. 3. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Peak A-Z vitamin, Myprotein impact, Carbopur.

Ízületvédőnek mehet Arthroxon, J-x, arthro guard.

2013. szept. 3. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Animal Pak, StillMass 6:3:1, StillMass Night Micellar, POW3RD 2.0, Ha marad lóvé Vitargo, ha nem akkor Super Carb F
2013. szept. 3. 22:04
 3/6 kakao01 ***** válasza:
mega daily one, myprotein impact whey, mhn 100% whey pro, j-x complex, calcium-magnesium, c-vitamin, omega-3, néha caffeine
2013. szept. 3. 22:33
 4/6 kakao01 ***** válasza:

ja meg bcaa+ glutamint is használok

Ízületvédőnek én a j-x -et ajánlom. Próbáltam már az arthro guardot is de nekem nem jött be annyira. Nem éreztem a hatását ellentétben a j-xel.

2013. szept. 3. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Jelenleg: Scitec Multi Pro, Jumbo Prof ( nyertem csak azért, egyébként Carb-F) Myprotein Impact Whey, kazein, C vitaimin,
2013. szept. 4. 08:26
 6/6 anonim válasza:
multi pro, whey c6, dextróz
2013. szept. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!