Milyen EGÉSZSÉGES (bio) fehérje forrást használtok?
Olyanra gondolok, ami egészséges, és mégis fehérjében gazdag étel/ital. Valami gyümölcs, zöldség, vagy növény(ami beszerezhető Magyarországon is)? Én eddig a halról tudom, hogy jó, de várom a ti ötleteiket is.
Előre is köszönöm...
Hal, csirke, marha.
A bio tulajdonság nem az étel fajtájától, hanem a termelés módjától függ. Zöldségeket pedig nem célravezető fehérjeforrásként használni, gyümölcsöket meg főleg nem.
Nem igazán van olyan gyümölcs, ami jó fehérjeforrás volna.
A hús a legjobb, vegyél szabadtartásban tenyésztett állatot, ha ez neked számít. Túrúból, tojásból is van "bio".
Montez,te hol veszed a bio protein tápkieget?
Kérdező,babot,lencsét,borsót érdemes venni,de árulnak pl.tojást,húst is.
itt egy táblázat pár étel fehérjetartalmáról ezeket is nézd át/persze,ne ketchupot egyél,mert azt is említi:) meg a tejet,szóját sem ajánlom/
6os. Szóval akkor a mandulában több a protein,mint a csirkehúsban? (Tudom,hogy nem :D )
Azért a mennyiséget is odairhatnák mondjuk...
Az is hiányzik,hogy mennyi CH-t és zsirt tartalmaznak a kaják.
Ez a táblázat alapján nem lehet egy minőségi étrendet összeállitani.
Ezek jók->
"bio protein tápkieg" ??????????????
Köszönöm a kiegészítést.
"bio protein tápkieg" Azt is odaírtam,hogy kitől kérdeztem...Akkor arra is rá lehet jönni,hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!