Szerintetek milyen? Jó ez a haladás? Ez eddig 11 hónapos "munka".
Figyelt kérdés
Csináltam egy előtte utána (vagyis ez még nem utána, csak félúton van valahol:)) képet magamról, írjatok véleményt légyszi:)
2013. aug. 26. 04:39
41/150 anonim válasza:
Na, de majd jövőre, ugye, Monti? :-)
42/150 anonim válasza:
Úgy már nem tartanál vékonynak? :)
43/150 anonim válasza:
Úgy már brutál-állat formád lenne(lesz)! :-)
45/150 poiu válasza:
Az előttiről nincs véleményem, mert nem látok semmit. Az utánni slspján egy izmos srácot látok, akion túl sok a zsír.
46/150 anonim válasza:
Sok olyan embert ismerek aki koxol és nem néz ki igy montez .Egyébként én is ilyen vagyok sosem leszek megelégedve magammal de inkább ilyen legyen az ember .
47/150 anonim válasza:
Na igen, de ha kox nélkül így néz ki,gondold el, hogy cuccal hogy nézne ki, én megnézném... :-)
48/150 anonim válasza:
Andi küldenél egy képet jo lessz üzenetbe is ?Bocs de kiváncsi vagyok hogyan nézhetsz ki:)
De ha nem szeretnél megértelek:)
49/150 anonim válasza:
Megnéznél? Hát, nem ígérhetek ilyet.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!