Szerintetek milyen? Jó ez a haladás? Ez eddig 11 hónapos "munka".
Csináltam egy előtte utána (vagyis ez még nem utána, csak félúton van valahol:)) képet magamról, írjatok véleményt légyszi:)
A kérdező meg szegény biztos lement gyúrni, mert már nem is róla szól ez a kérdés! :-)
19-nek: Igen, az! :-)
Az étrendem az biztos nem volt megfelelő, csak csináltam ahogy jónak gondoltam, heti háromszor jártam le edzésre, de akár hiszitek akár nem keményen edzettem és edzek most is.
És táplálékkiegészítőket se használtam, ettem.
Képet meg már nem merek kirakni montez tökéletesen kidolgozott felsőteste mellé :)
Nem a tápkieg a lényeg, hanem hogy meglegyen a napi fehérjemennyiséged, ami szálkásításnál 2,5-3g x ttkg. A szénhidrát pedig 1-2g x ttkg. És ugye nem, mindegy miből:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Na itt van még egy kép magamról:
Köszönöm a tanácsokat, megpróbálom betartani!
Amúgy én is folyamatosan képzem magam, utána olvasok a dolgoknak.
Tudom, hogy nem a fehérje por a lényeg, csak gondoltam leírom, hogy minden tiszta legyen.
Szerintem egyébként nem gond, ha egy kezdő követ el hibákat, legalább tanul belőle és úgy gondolom, hogy kevesen állnak úgy hozzá az elején, hogy most egyből mindenre odafigyel, a legtöbben (én is) először, csak lejár a terembe emelgetni a súlyokat, hogy egy kicsit erősödjön/izmosodjon és csak utána amikor eltelik egy kis idő, rájön, hogy többet akar aztán utánaolvas pl. a neten, tudatosabban edz és tudatosabban eszik.
Ja és montez, lehet egy kérdésem?:
Te edzel külön alkarra?
Ezen a képen már nem vagy annyira zsíros, szóval itt jobb a forma.
Én heti egyszer végzek pár sorozatot alkarra, csuklóbehúzás és csuklófelhúzás megy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!