Szerintetek milyen? Jó ez a haladás? Ez eddig 11 hónapos "munka".
Csináltam egy előtte utána (vagyis ez még nem utána, csak félúton van valahol:)) képet magamról, írjatok véleményt légyszi:)
Gondolom a munka szó nem véletlenül lett idézőjelbe rakva!
Végezz igazi munkát, amibe a megfelelő táplálkozás is beleértendő, nem csak az edzés, és akkor sokkal rövidebb idő alatti jönnek majd az eredmények!
Bár én nem értek hozzá de azért szerintem elég nagy teljesítmény kevesebb mint 1év alatt lefogyni 17kilót.Nekem 1 év alatt 5kilót sikerült fogynom.
Biztos más szemmel nézik a testépítők mint én, de én látványos fogyásnak látom és azt is látnihogy izmosodott.a karja is vastagabb lett meg vállasodott is.
Biztos sokkal nagyobb eredményt is el lehet érni de azért én gratulálok. Nekem bejössz;)
Montez kiraksz ide egy képet magadról?kíváncsi vagyok rád;)
és te is kérdező kiraksz egy izmozós képet magadrol ahol feszítesz, ha szépen kérlek?;)
Annyi, hogy valamennyit fogytál, de ha rendesen dolgoztál volna 11 hónapig, akkor azér rakódott volna rád több izom, és kevesebb zsír. Nem tom mennyit jártál egy héten, mennyit kardióztál, de ezalatt az idő alatt sokkal kevesebb zsírnak kéne legalább lenni rajtad.
Montez meg... a toppasi! :-)
Nem becsülöm le magam, mert akkor képet sem tennék ki.
Csak reálisan kell látni a dolgokat. Nálam bőven ki lehet többet hozni, főleg egy fiatalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!