Baj ha úgy iszom az edzés utáni fehérjét, hogy van még kaja a gyomromban?
Edzés előtti étkezéssel a munka miatt nem tudok várni 1 órát.
Tehát kajálok, és rá 10 percre már edzek is.
1 óra múlva végzek és megy a ch+prot.
Hülyeség így csinálni, mert nem szívódik fel gyorsan a fehérje? Hogy oldhatnám meg?
Dolgozó emberek! Nektek hogy néz ki a napirendetek? Van időtök mindenre??
nincs idom mindenre, így csinálom kb én is, még is fejlődök normális ütemben a lényeg hogy a napi testömeg kg x 2 gramm fehérje meg van és az edzés elég intenzív megfelelő súllyal és ismétlés számmal. nálam nincsenek gondok ebből!
25/F
Felszívódik, inkább a ch lemerülés nem lesz meg edzés végére. Fontos lenne pedig, mert az üres glikogénraktárakba menjen edzés után a ch, ami segíti a fehérje, pontosabban a fehérje bontása után keletkező aminosavak beáramlását is.
Én edzés előtt 1-1,5 órával eszem szilárd kaját. Szerencsére én bármikor ehetek, főleg irodai melóm van.
Nagyon gyorsak és hasznosak voltak a válaszok, köszönöm!
Még valamit: bírjátok az edzést a munkával együtt?
Van emellett társasági életetek, vagy párkapcsolatotok? (nem akarok magánügyben turkálni, kíváncsiságból kérdezem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!