Mennyi fehérjeport kell és érdemes edzés után fogyasztani?
Rengeteg külföldi oldalon csak azt lehet olvasni, hogy 30-35 grammnál többet nem tud beépíteni "egy adagban" a szervezet - legyen szó akár egy profi atlétáról, aki napi szinten sportol több órát; vagy egy hobbi testépítőről. Még a 130 kiló tömörizom behemót profi testépítőknek sem ajánlanak többet...
Ebben mennyi igazság van?
Mennyit tud valójában beépíteni a szervezet egy kiadós, intenzív edzés után? Ez biztos függ a megedzett izomcsoporttól is, de nagyjából mennyi a szükséges mennyiség? Hogy lehet ezt kiszámítani?
Tisztán a fehérje mennyisége érdekelne, edzés utáni turmixból.
Elmesélted, hogy te mennyit szedsz, fingom sincs arról, ki vagy, nemhogy arról, hogy mióta fejlődsz így, ilyen mennyiséggel.
Én tudom, hogy az anyagi helyzetem mit enged meg és mit nem.
K**rva értelmes válasz volt, elmehetnél dietetikus - személyi edzőnek, komolyan mondom.
Kérdező!
A megnyilvánulásaid alapján a szteroidmennyiséget is kontrollálni kellene kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!