Scorpioon kérdése:
Túrót edzés elött vagy után egyek vagy mindegy? Reggelente is egyek? Na és megvalami konkrétan mennyi túrót egyek hány kanállal?
Figyelt kérdés
vélemény?2013. aug. 24. 23:57
1/11 anonim válasza:
Lefekvés előtt 1-2 órával. Csak akkor érdemes.
Attól függ,hány kg vagy.
2/11 A kérdező kommentje:
Bocs. 56kg 174cm
2013. aug. 25. 00:03
4/11 anonim válasza:
A túró nem jó edzés előtt sem és utána sem, mert a leglassabb fehérjét tartalmazza a kazeint.
Lefekvés előtt kell kb 1 órával, kb 150g elég lesz. Én proteinnel ízesítem.
5/11 anonim válasza:
A túrót este a legjobb fogyasztani, plusz én akkor szoktam még, ha pl tudom hogy 4-5 órán keresztül nem tudok valamiért enni napközben. Na ilyenkor 250 grammot benyomok, és letudva a dolog!
6/11 A kérdező kommentje:
fahéjal jó izesiteni? vagy sovány kakaóval? kösz a hamarosan válaszokat.
2013. aug. 25. 09:22
7/11 anonim válasza:
igen, ezekkel is tökéletesen lehet ízesíteni.
8/11 A kérdező kommentje:
akkor értem azért kell a túró hogy egész este fenttartsa a szervezetemet (folyamatos anyag csere) és így hamarabb regenerálódok. jól tudom?
2013. aug. 25. 09:31
9/11 anonim válasza:
A kazein, ami a leglassabban felszívódó fehérje, ellátja az izmokat tápanyaggal éjszaka is. A fehérjét nem tudod raktározni, mint a szénhidrátot, tehát folyamatos utánpótlás kell. De ha eszel ilyen lassabb fehérjét, mint ami a túróban is van, akkor hosszabb ideig táplálod az izmokat. Ez éjszaka megfelelő, mert sok idő marad ki reggelig. Napközben nem kell ilyen hosszú felszívódású fehérje, max, ha tudod, hogy nem tudsz enni 4-5 óráig. De egyébként napközben jobb a tojás, csirkemell. Edzés után pedig a tejsavóprotein, mert akkor viszont gyors fehérje kell.
10/11 A kérdező kommentje:
és miben van még ilyen. lassan felszívódó fehérje?
2013. aug. 28. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!