Szerintetek ez jó edzés terv? 1NAP: MELL 2NAP:hát, alkar, bicepsz 3NAP:tricepsz, váll 4NAP:LÁB, alkar
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 23:41
2/9 anonim válasza:
Kellene két nap után pihenő nap is.
De ez így nem edzésterv, csak az izmok heti izomcsoport-felosztása.:)
3/9 anonim válasza:
4 nap edzés sorozatban? Nagyon nem jó! Ha van lehetőséged, közte legyen egy pihenő legalább! Ha valamilyen okból csak így tudsz menni, akkor tedd középre a lábat!
4/9 A kérdező kommentje:
hogy mi nemertem akkor most nem irom csak a napot de ugyan az a terv. 1NAP 2NAP "pihenőnap" 3NAP 4NAP igy gondoljatok de ez igy nem jo mert csak 1 nap legalabb 2 nap kéne HELP
2013. aug. 25. 11:00
5/9 anonim válasza:
kell 2 nap edzés után egy pihenő nap. Ennyi az egész.
6/9 A kérdező kommentje:
de montez akkor 2 nap utan 1 pihenőnap 3nap 4nap utana hogy megint kezdjem előről vagy hogy
2013. aug. 25. 11:17
7/9 anonim válasza:
1 edzésnap, 2. edzésnap, pihenőnap, 3. edzésnap, 4. edzésnap, pihenőnap, 1. edzésnap...
8/9 A kérdező kommentje:
akkor ha jó értem igy jó lesz 1NAP:mell 2NAP:hát,bicepsz,alkar "pihenőnap" 3NAP:VÁLL,tricepsz 4NAP:Láb,alkar "pihenőnap" utana 1NAP megint értem köszönöm :) a segitséget
2013. aug. 25. 15:52
9/9 anonim válasza:
Hol a terv?
Hétfőn fallabdázok, szerdán úszom, pénteken meg erősítek.
Milyen terv ez szerinted? Milyen célod van a napi felosztáson kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!